Vaken och nästan vid medvetande...

Jag har redan jobbat i en timme och är fortfarande inte riktigt vaken. Jag kommer ha det jättestressigt idag. Jobbar till 15.00 och sen ska ta ut pengar för att direkt efter växla de till euro. Sen måste jag hem och packa och jag vet att jag som vanligt kommer glömma hälften. Får inte glömma kameran!!! Dessutom så måste jag måla naglarna, jag vet att det låter som ett lite udda måste men jag måste verkligen. Jag ska hinna ta en snabbfika med L men frågan är om jag hinner det. Ska vara på flygplatsen vid 19.00 cirkus så det lär bli svårt att hinna med. Nej jag vet inte hur det ska gå. Köpte lite grejer på stan igår utan att prova och det vart ju skitfult på så det ska bytas men jag upptäckte att jag glömde påsen där jag hade allt i så den måste jag åka hem och hämta och sen åka ner på stan igen.


En sommarbild för mig

Hejhej! Jag hittade en bild. Jag tror inte att den är så snygg egentligen men det var loksom bara sommar över den och det är precis som om de på bilden har ätit klart och rusat ner till poolen och struntat i resten. Jag låter nog lite konstig men så tolkade jag bilden. höhö



BODY LOTION

Jag har börjat använda bodylotion dagligen nu och även mina fötter har jag börjat fixa. De tar rätt mycket stryk när man står upp en hel dag och allt blir torrtt så Body Lotion på=)
Så, nu slipper nu mig. pussen

Ännu en dag är förbi

Jag är så trött nu att jag ser dubbelt. Jag och P har städat i läggenheten och vi lyssnade på relaxmusik och gjorde det mysigt. Det enda som fattades var det dära glaset med rött vin som man skulle ha gått och smuttat på lite då och då. Tre ljus är tända och det känns jättemysigt. Jag har varit vaken i 30 timmar i sträck nu och det känns. Som tur är har jag redan borstat tänderna och tagit bort sminket så det är bara till att hoppa ner i sängen och jag kommer slockna direkt. Hoppas ni har haft en bra och varm dag. Längtar tills att få vakna imorgon pigg och glad och få solen i ögonen. Hörs imorgon sov gott

En superhäftig Pin


Kolla vilken läcker Pin. Det ser ut som en manet! 85$. Den ser verkligen ut som en riktig! Visst är den söt?!=) Tycker man inte den är söt så kan man ju alltid ha den på fest så lär det bli en rejäl partyhöjare.



Outfit för dagen


Soligt och varmt är vad det är och förhoppningsvis kommer att vara ett tag framöver nu. Om jag inte hade behövt ha arbetsuniform hade jag valt något i denna stilen. Somrig färg på tröjan och high heels för att mina ben inte ska se så korta och tjocka ut i shortsen. Armbandet var bara en liten detalj så att det inte bara blir kläder.




Söt bikini

Jag måste köpa ny bikini som ska vara utan axelband och här har jag en som jag vill ha. Den är bara lite dyr men drömma går ju...

Emilio Pucci

Skön dag

Nu är jag klar med precis allt jag ska göra och jag har upptäckt att det kommer att bli en underbar dag. Det kommer nog bli rätt varmt också känns det som. Efter denna dagen är det bara två dagar kvar av arbetsveckan, som för min del har varit rätt tuff. Men på fredag åker jag till Tyskland med P och då hoppas jag på att jag kan sola en del. Sen kommer jag hem på måndag så det blir skönt med en liten weekend någon annanstans.
Ha en bra dag så hörs vi framåt lunch=)

God morgon

Nu sitter jag här i köket med rödsprängda ögon och håret står åt alla håll och kanter. Om 40 minuter ska jag infinna mig på jobbet och då börjar dagen. Hoppas inte det är så mycket att göra idag för jag är supertrött. När jag slutar ska jag åka raka vägen hem och lägga mig en stund, eller för natten kanske det blir. Det är vad min kropp behöver. Gå och lägga sig och sova en hel dag. Jag tror dock att det blir lite svårt. Men nu ska jag ta och äta upp min macka och yoghurt.
Höres!

VILL PÅ FEST!

Jag ska sova, jag vet men jag hittade supersnygga klänningar. Lite finare klänningar då och därför blev jag sugen att gå på fest! Detta är inte balklänningar utan detta är en fin långklänningfest. Den första var väldigt cool tycker jag=).









FIKA

Jag är ju på jobbet fortfarande och sliter och står i men vad gör man inte för samhället=). När jag slutar ska jag hem och ta ett fotbad, bleka tänderna och sen sova. Måste börja lägga mig tidigt om kvällarna. Det är en dålig vana och varje kväll vet man ju att man borde ha gått och lagt sig för flera timmar sedan. Imorgon blir det till att gå upp klockan 04.30 också så de måste jag ju egentligen gå och lägga mig klockan 19.00 om jag ska ta igen timmarna och då jobbar jag ju fortfarande=)
Men nu är det slut på rasten och back to work. Ha det bra så länge

Lättare med herrkläder än damkläder

Jag upptäckte för någon dag sen att jag har lättare att hitta snygga killkläder än damkläder. Konstigt men sant...=) Men det finns så mycket damkläder som är fina också men jag har svårt för att hitta de fina.

galet snygga kläder idag

funderar på att köpa alla tjejkläderna jag hittade idag till mig. Jättefina ju=).
Men det får bli en annan dag. Nu ska jag sova och börja 11.00 imorgon. Hoppas jag inte sover för länge så att jag hinner med lite.
Night! pussen

Onyttig dag

Jag har bara ätit skräp idag!!!

Fina kläder!

Lite kläder som är snygga i sommar tycker jag i alla fall. Alla säger att det ska vara vitt men jag tycker faktiskt inte att det är något fel på mörkt. Det är skönt för ögat när man är solbränd med mörka toner och har man vitt på sig blir man nästan orange tycker jag. Nu är det inget fel på vitt och jag kommer använda det massor i sommar. Rosa ser ju så härligt ut på sommaren och nu hittade jag en massa olika toner i rosa och det tycker jag är riktigt snyggt istället för att ha samma. Okej, sätt inte på dig en rosa, solblek tröja till ett par neonrosa skor!! Det ser INTE bra ut. Men det lilla söta armbandet gillade jag riktigt mycket faktiskt.
Perfekta plagg för sommaren





Riktigt snygga kläder för killar

Så, nu har jag suttit och spanat lite på internet
och fick för mig att hitta lite kläder som man kan ha i sommar. Jag har en tendens av att kolla på killkläder och jag hittade några skitsnygga, enligt mig då=).
När jag hittade plaggen tänkte jag sommar och semester. Detta ska han ha när han går på semestern längs strandpromenaden i solnedgången, till beachen eller till restaurangen på kvällen, precis i den ordningen.
Nu är det ju så att kläderna kommer från en massa märken men vill du veta så får du fråga så ska jag leta upp pris och annat.










Fika snart

NU är allt klart som ska göras på morgonen. Det är bara kunder som kommer och går. Längtar tills klockan är 9.00, då har jag fika! Hörs lite senare och ikväll ska jag lägga upp lite grejjer jag hittat.

05.14, VAKEN

Jag har lyckats ta mig upp och det ser rätt rått ut ute. Egentligen borde jag inte ha tid med att sitta vid datorn men jag är effektiv och äer frukost samtidigt. Börar tidigt idag och det känns jobbigt. Inte för att jag börjar morgon just idag utan att jag vet att jag jobbar hela veckan, bara jobbiga tider. Börjar morgon tre gånger denna veckan och jag är ingen morgonpigg person=S. Men det blir ju skönt sen när pengarna kommer. Skriver väl någongång senare igen=)

Borsta tänderna nu står näst på tur

Hej

Necessäry

Mamma och jag var ju på spa för några veckor sen och vi shoppade lite. Bland annat denna nessecär för att den var så söt och n så såg jag den i en modetidning. Bra timeing att köpa den litelite innan den blir inne. Den är från Pipol för dig som undrar=)



      

Fynd!!!!

I köpenhamn köpte jag skon till höger och köpte den för att ha ett par fina skor hemma. Läste en modetidning idag och där stod det att strass kommer bli inne igen. Skon till höger från Rizzo var med i tidningen och jag kände att den var lite lik min sko. Tur att jag köpte den!


     

Bilder från idag

Jag har suttit ute en stund idag och fick ett ryck och skulle börja fotografera lite på blommorna i trädgården. Jag tycker de är fina i alla fall=). Jag måste köpa en bättre kamera känner jag.









Ha en bra dag alla mammor

Idag är det morsdag och jag ska säga till dig min mamma att du är bäst=)
Leilas bakbok"Piece of cake" blev presenten detta året.Uterummet ska börja byggas på denna veckan så vi har fått flytta poolen. Det var dock ingen lätt historia. 450 kilo utan vatten i men vi har fixat det så att det är flyttat. Vi måste dock flytta det igen sen och hålla på.
Jag fyller ju år om en månad och jag ska sätta mig och kolla i Leilas lilla bok och se vilka cupcakes jag vill ja=) mums...
Hörs sen puss


Kolla i garderoben

Hej bloggen! Var på festival igår och det var superskojs=) Höll på att bli typ nertrampad bara men det var kul ändå. Tänkte på det, de här skorna jag hittade ser ut som de skorna som mamma hade på sig för ganska länge sedan. Kolla om det inte finns några liknande i din mammas garderob. Jag är inte så förtjust i balettån på denna skon men något liknande kan ju vara fint
Ska grilla banan och choklad sen och sen antagligen se Eurovision songcontest för att fördriva tiden. Kanske hälsa på kusinerna också=) Men måste duscha nu för L kommer hit!


Hej bloggen=)

Just nu så jobbar jag och står i sen ska jag på fredagsfestival!!!! YEIII...Kommer dock komma en kvart försent=) slutar 19.15 men jag får ta igen det när jag är där

Jobba

Nu ska jag jobba hela dagen. Från 11.00 till 19.15 och sen ska jag direkt till campus som har festival och den börjar 19.00 så det blir till att stressa. Men i alla fall så Ska det bli skönt att jobba och hålla igång lite.=)
hörs senare

Mat


Huvudrätt

image114


Efterrätt

image113


Dumma choklad!!

Nu har jag varit duktig i några dagar utan onyttigheter och så nu helt plötsligt är jag godissugen och sitter och äter på choklad. Jag ser det så att jag får unna mig det men jag kommer ångra det sen när jag kommer på att jag faktiskt kunde tagit en apelsin istället.

För bebisen

Jag tror faktiskt att plaggen kommer från H&M. Inte riktigt säker men söta var de.

image112

Pastasallad...

Jag tänkte hela tiden när jag skulle laga min pastasallad som det blev idag att jag skulle ta kort på den. Sen när jag hade ätit upp den så hade jag glömt det och då var det ju lite försent. Så det blev ingen bild på pastasalladen. Soligt väder idag är det i alla fall och jag leker taxibolag för P och kör fram och tillbaka. Ska köra honom till jobbet sen ska jag hem och städa iordning lite efter min matlagning. =)

REA!!

Jag har hittat världens kap! Denna klänningen by Katy Rodriguez är på rea.
1.613 $ och är nu sänkt till 1.049$

Ska man slå till?!
Nej på tok för dyrt=)



image111

Bohemian glamour


Det är ungefär samma färg på skon som det är på klänningen i det beiga. Om man vill vara lite festfin så är det något att satsa på. Själv så tycker jag väl att det är lite dyrt för att bara köpa sådär men det går ju att leta efter något liknande. Är dock väldigt sugen på klänningen men då ska man ju ha de där benen också=)

image109
Glammiga L.A.M.B skor som kostar ca 2.400:-


image110
Jättesöt klänning, lite åt det bohemiska hållet. Ca 2000:-

Skum kofta...

Smart va?!
Jag är vanligtvis lite anti korta koftor och tröjor men jag vet inte om jag ska kalla det kofta och sen ser jag denna som en dra-på-grej på semestern och man är lite frusen efter beachen=P eller på kvällen=)
Dessutom så tycker jag det är häftigt med lite udda lösningar och påhitt. Gillar denna.


image105 image106

image107 image108





image104

Mycket plojj igår

Mycket plojjgrejjer på bloggen har det varit igår och jag tror det ska bli mer av sånt. Blev glad av att hitta lite småskumma grejjer. =)
Jag är uppe tidigt idag!!
Puss

För mycket fritid nu...

Herregud, nu blev det lite för mycket krafs jag hittade faktiskt. Jag kan inte sitta här utan jag måste gå och duscha och tvätta håret. Har tio olika produkter i håret som L gjorde på mig och håret blev jättesnyggt! Men nu är det smutsigt så dags att tvätta. Kanske blir ett till inlägg innan läggdags=)

Ha en bra kväll!!!

Usb-minne i trä?!

                      

Har bara en fråga...Varför?!

image101

Ska man ha en gasmask kan den i alla fall vara fin?!

Hahaha, jag vet inte vad detta är för påhitt men har du någonsin sett en märkesgasmask?! Funderar på att köpa Guccin till höger=P
Nae, någon måtta får det faktiskt vara. Tänk när rökdykarna dyker upp med märken på gasmaskerna. Då kommer jag att köpa en!!! Hoppas de inte är allt för dyra om jag nu lovar det=P.


image100

Snyggt killar!


Snygg jacka och snygga sneakers!



image92


image97

Häftigt halsband



GE MIG

image91

"Hälla-ut-yoghurt-komma-försent-ont-i-huvudet-dag"

Taskig morgon hade jag idag. Vaknade vid halv tio för att gå till farmor som väntade på min kusin vid min kusins skola.Jag gick upp i alla fall och började dagen med en dusch. Skulle vara vid skolan klockan 11.05, trodde jag. Tog första bästa skål och hällde yoghurt i och skulle ta den och sätta mig vid bordet och äta. Det var ju bara det att min hand var lite trött och den orkade inte bära skålen som flyger genom rummet och yoghurten hamnar bokstavligen ÖVERALLT. Det tog en evighet att torka upp och det hamnade på spisen och på kylskåpet och på morgonrocken och överallt. Det gick en halvtimme åt att torka upp och sen var klockan 10.15 så trots allt hade jag mer tid på mig men då ringer farmor och frågar vart jag är. Hemma hos P blir mitt svar och jag säger att jag bara ska sminka mig sen var jag klar. Visade sig att jag sI själva verket hade jag inte kläder på mig och sminkningen hade jag inte ens börjat tänka på. Farmor och kusin kommer i alla fall fem minuter senare och hämtar mig och mitt hår såg ut som "hej, kom och hjälp mig" sminket var halvgjort. Jag fick sminka resten hos farmor. Vi åt där och satt och snackade ganska länge och sen bar det av hemmåt.

Nu har jag ont i huvudet och sitter och diskuterar eurovision songcontest med en kompis på msn=)
Mellanmål blev det också framför tv'n innan i form av yoghurt med keso och apelsin...mums
Ont i huvudet nu också!!!! sacre bleu!



image90

Dumma dator och dumma träning

Datorn fungerade inte igår, eller snarare bloggens sida. Jag glömde avboka träningen igår och nu ser jag på min internetbokning att jag är avstängd i 30 dagar. Jag köpte ett tremånaders träningskort och fick under den tiden 3 varningar. Jag tog förgivet att om jag ville ha ytterligare tre månader att träna så skulle de varningarna försvinna och igår så glömde jag att jag bokade så på kvällen såg jag det. Skit också men jag tycker att de på träningen gör fel där i alla fall. Nästan så att jag tänker skita i att träna i 30 dagar bara för det men det förlorar ju bara jag på.

Idag är en tråkig dag

Det är tråkigt väder och det finns bara tråkiga saker att göra och jag är på tråkigt humör och jag känner mig tråkig. Allt är tråkigt idag.

Hostahostahosta

Jag har hostat precis hela natten så nu har jag skavsår i halsen. Jag ska åka ner till stan först och se om de har något bra att slinga håret med och även brun utan sol för ansiktet. Sen ska jag hem och dricka te och bara vila. Det är jobbigt med hosta=(

Tips snälla...

Tittar på Scrubs för tillfället. SÅ roligt=)

Imorgon ska jag ner till stan och hitta något bra att slinga håret med. Har bara gjort det hos frissören men jag känner att jag inte orkar ha 15 cm utväxt när jag väl klipper mig. Jag klipper mig inte så ofta och jag brukar slinga det då, jag vet det låter som att jag har världens mest ovårdade hår. I alla fall så vet jag inte vilka som är bra. Vad tycker du??

Är på jakt efter en brun utan sol för ansiktet med och har du något tips så säg till. Såg att någon modetidning hade gjort ett tips och att L'oreal Paris brun utan sol skulle vara rätt bra. Den var billig med så det är väl värt att testa. Menmen...Hörs imon puss=) sov gott

Dumma choklad...

Jag gjorde en rensning i klädkammaren idag och det var mer skit än vad jag trodde. Jag brukar vanligtvis ha väldigt svårt för att skiljas från mina kläder men idag var det no feelings och det som inte passar åker ut. Nästan allt i alla fall...Känns som att jag bara klagar på min sjukdom hela tiden och idag har jag haft ont i huvudet ganska mycket
                                 image88

Har varit väldigt godissugen också och det hatar jag mig själv för. Varför är det så att när det ligger en chokladbit på ett bord så säger man till sig själv: du behöver inte den. Men ändå så ser man sin hand närma sig chokladen sakta sakta. Rätt vad det är så har man den i munnen och sen lyckas man svälja också och då är det kört. Sen har man tagit en bit och då måste man ju ta en till för att den första chokladbiten inte ska vara ensam. Det hela är en ond cirkel som jag inte tycker om alls.

                                         image89

Förlåt bloggen

Jag var ju inte så aktiv i mitt skrivande igår men jag var verkligen sjuk och orkade faktiskt inte ens göra det. Förlåt...Hade ont i huvudet hela dagen som jag tog en ipren, trodde jag. Det visade sig vara hostdämpande och då hade jag legat med ont i huvudet i säkert 6 timmar och tänkt: Det ska gå över snart. Jag blev lite irriterad på mig faktiskt. Men i alla fall så mår jag bättre idag och jag ska till stan och köpa en biljett och sen ska jag träffa P=)

Nu är det frukost i alla fall och det smakar gott. Förresten så är jag duktig känner jag. Har gått ner nästan 4 kilo på tre veckor. Jag vill inte uppmana dig att sluta äta men jag har alltid lassat på megamycket mat när jag är hungrig och nu har jag tagit tills det har sagt stopp i magen och då har jag inte försökt pressa ner något mer.

Puss på er

Hur kan man sakna någon så mycket?!

Hur kan man börja älska någon så mycket som jag älskar dig
Utan att veta vart framtiden leder
Är det en vild chansning eller vet jag inombords att du är rätt
Jag behöver någon som lyssnar och någon som talar
Varför är de så svårt att få tag på en sån som du
Finns det en sån som dig för alla? Eller är det bara jag som är lyckligt lottad
Du som får mig varm inombords när våra blickar möts och du som kan hålla om mig när det är svårt.
Du är den som jag älskar och du är den jag vill leva med. Älskar dig, kom hem...







Bilder Trädgårdsland

Gjorde ju i ordning trädgårdslandet för Två veckor sedan och det är bennemej dags att rycka upp grejjer igen! Det växer för fort. Borde finnas något "stop att väx" eller något som man även skulle kunna ha på små söta hundvalpar och så=) Såhär blev det i alla fall och det som du ser inte ska vara i jorden har vuxit upp på två veckor. Sanslöst



image78 Goes image81


image79 Goes image83

image80 Goes image84


                                        image87

Jo, vi byggde en bar...

Nytt uteställe är påväg att öppna!!! Nej, det är en ofixad festlokal som vi ska fixa till en festlokal. Trevligt. Lite svårt att ta bilder och hade ingen riktigt bra före bild men du får fantisera hur det ser ut utan skylltar och grund och grejjer. Ska med L idag och mysa någonstans verkar det som!! MYYYS. En stund i alla fall. Jag måste ju vila upp mig så att jag blir frisk en gång för alla.

image76 Goes image77

Festlokal

Har legat i soffan och kollat på Pussy Cat Dolls 4 avsnitt som gick på tv. Åt en macka och nu ska jag till ett partyställe där vi ska göra i ordning. Kameran följer nog med så att ni får se en liiiitenliten bild.
Vad har ni för er?

God morgon??

Hej på er. Jag vaknade nyss och har inte vågat använda rösten ännu. Tror att den kommer gnissla rejält när jag väl ska prata. Mitt rum ser ut som skit och det måste fixas, men inte nu...Sen...
Tror att solen lyser lite ibland med, har inte kollat det heller. Ha rn bra dag=)

A, sova

Vill egentligen vänta så länge det går med sovandet för annars kommer jag ligga här vid fyra och känna att jag har för ont för att somna om men nu har jag nestämt mig! Jag är trött och slu i huvudet och rösten och behöver faktiskt sova. Känner att jag har typ en halv drag feber. Har väl lite över 37 och det låter ju inte så mycket men jag är en av de dära personerna som är för kall när jag är frisk. Så vanligtvis ligger temperaturen på 36 någonting. Gör ju inte så mycket men sen när jag har lite över 37 kan jag vara jättesjuk. Det känns verkligen som körtelfeber och känns som blåsor i munnen men det kan nog vara halsfluss tror jag. Verkar vara många som får det nu och det vore väl konstigt om jag inte skulle drabbas av det med tanke på att jag har lyckats dra till mig typ alla sorters sjukdomar det senaste året. Nu är det tagit hostmedicin och även ipren sen får vi väl se hur det artar sig.
Godnatt till er alla.

Sova?

Sova?

Dagens shopping på spa=)

Det var ju inte direkt första prioritering på shopping idag, utan det var ju mer att må bra. Men lite blev det i alla fall. En liten söt necessär med blommor på. Fyra pillerburkar i olika färger, perfekta att ha cremer i så slipper man släpa med sig stora burkar överallt. Och en spray body lotion. Det blev även två lådor tång att bada i=) och en flaska med örtolja, också att bada i.

Vi åkte förbi ett shoppingställe på hemvägen men det blev mest hygienprodukter som sminkborstar och nagelfilar, pincett och sånt krafs. Hittade en tröja faktiskt. Det ser ut som en barntröja på bilden men det är för att armarna är stora och har en ballongeffekt. Tyckte den kunde varit mysig en lite kall sommarkväll med stora armar och så. Jag stod och höll i ett par byxor från koola anna men hängde tillbaka de igen och det ångrar jag nu. Såg jättemysiga ut=( menmen, får hitta de någon annanstans.

För övrigt så var jag hyfsat frisk i morse men nu när jag kom hem så blev jag sämre igen och det känns som om jag har ett häftstift längst ner i halsen som skaver varje gång jag sväljer. Ska ta ipren och hostdämpade så att jag kan sova i natt utan att vakna.


image74

Necessär
Pillerburkar
Body Lotion spray
Tandborstfodral

image75

Tröja: WESC

Hemma från spa

Det blev en riktigt bra upplevelse på spa och mamma och jag har bestämt oss för att göra det hela till en tradition=)
Köpte en massa hälsogrejjer som jag kan visa sen. Vi hade ju lite att välja på som du kanske såg i ett tidigare inlägg och jag valde ett örtbad och delkroppsmassage. Det var precis vad jag behövde. Vattengympa och solarie blev det med men även god mat och en promenad=)

Om

Om minuter ska jag sitta i bilen beredd att åka till spa. Kommer bli så underbart. Har väldigt ont i halsen dock men det blir tabletter i bilen. Måste sminka mig också och sånt så jag hinner inte sitta här mer men ha en underbart dag!!!
puss=)

En sån här säng vill jag ha!!!

Förresten! Har jag sagt att jag vil ha en sån här säng??? Du förstår nog varför=) tänk i trädgården på sommaren som relaxsäng. underbart mysigt ju. Dessvärre är det ju inge vidare till sommar i detta landet så det blir väl till att flytta då=P


image73




En sak till som jag har tänkt på är radion. Det verkar som att alla radiostationer har två låtar att välja på att spela här i Sverige. Den ena är sanna nielsen med empty room och det andra är Jason Mraz och I'm yours. På jobbet är redion på konstant och det är de enda låtarna man hör faktiskt. Skitirriterande för de som tycker att de är kass. Nu tycker jag inte det om Jasons låt i alla fall men den är bättre som den var helt från början menmen.

Puss än en gång. Nu har jag tänkt färdigt för idag=)

SPA imorgon=)

Godkväll alla bloggare. Jag har sovit en stund men vaknade till liv och fick för mig att börja skriva lite. Ska upp klockan halv fem imorgon och det blir ju inte så kul. Det som är kul är att jag och mamma ska på spa!!! I like!!!
Det blir

Örtbad image64 Eller image65Tångbad



OCH


Oljemassage image66 Eller image67 Huvudmassage

Floating image68 Eller image69 Delkroppsmassage

Klippning image70 Eller image71 Bodyscrub



Klippningen går fetingbort med tanke på att jag hatar och klippa mig och jag klippte mig för inte så länge sedan. Floatingen blir det nog inte heller något av. Jag lider av lite lätt klaustrofobi och att dyka ner i en stor tank och stänga efter mig är inget som jag gör frivilligt faktiskt. Blir nog inte heller delkroppsmassage. Det kan ju P göra på mig hemma så det behöver jag ju inte betala för.
Då är det alltså Oljemassage, huvudmassage eller bodyscrub som gäller. Får se vad jag väljer blir nog till att fråga de som jobbar där vad de föredrar.
Det var val nummer två.
Val nummer ett är ju mellan örtbad och tångbad och jag känner att mamma får välja först och så tar jag det som hon inte vill ha. Kanske låter tråkigt men det är ju roligt att testa olika så att man vet vad som är bra till nästa gång.
Det kommer att bli mat där och även träning. Yoga ska vi gå på och också vattengympa för att relaxa lite. Jag får se om jag ska gå på core eller inte, beror på lite hur jag känner mig eftersom att jag har varit feberdrabbad och ont i halsen de senaste tre dagarna. Menmen...Vi hörs väl imon på morgonen om jag hinner.
Night på er

image72

Det här med Ipod

Jag har en ipod som jag har haft i tre år och det som jag blir upprörd över är att produkten känns halvfärdig eller något.
För det första så räcker det med att man petar på den så blir den repig och för det andra så slutar den typ att fungera efter ett tag. Eller är det bara min som gör så? Jäkla skitgrej faktiskt tycker jag. Ser de det som ett försäljningsknep och att man ska köpa sig en Ipod lite då och då så har de förlorat mig som kund i alla fall. Den som tycker att jag skulle kunna köpa ett såntdära gummifodral till den ska ju bara få reda på då att jag köpte ett sånt samtidigt som jag köpte Ipoden och även om den låg i fodralet så repade den. En sak där jag däremot får skylla mig själv är att jag valde storleken. Den är ju gigantisk och ska man ha den i väskan så hänger det en massa sladdar och grejjer överallt. Det är jätteopraktiskt. Anledningen till att jag köpte den sizen var för att man kunde kolla på video i den. Menmen, aldrig mer ipod om den ska hålla på att krångla såhär...




image63

körde över min fot!

Igår jobbade jag, trots att jag var sjuk men det fick mig att känna mig bättre faktiskt. Dock så var jag inte helt kry i huvudet och jag råkade köra över mig själv med en en lastvagn eller vad man ska säga. Den var skittung och jag orkade inte reagera först och tog kunder istället. Sen upptäckte jag att min sko vart helt blodig så det blev till att sätta plåster på och sen hem oh slänga skorna. Gör rött ont nu faktiskt och jag kan bara gå i flip-flop men det gör ingenting för nu äntligen kan jag äntligen använda de som jag köpte förre sommaren i Båstad. Det regnade ju bara hela tiden och vi fick ju ställa in resan eftersom att jag blev så pass sjuk att det var nära sjukhus. I alla fall så känns det skönt att lufta fötterna lite=)

Fikapaus

Fikapausen är precis gjord och jag är fortfarande kvar på jobbet. Ett gott tecken och jag känner mig inte lika dålig som igår eller i morse. Vädret är kasst dock men det är nästan skönt=). Hörs sen

Fel på immunförsvaret??

Nu har jag varit sjuk i tre dagar och det går väldigt mycket upp och ner. Ska i alla fall jobba idag, frågan är bara hur länge. Är osäker på om jag klarar till 19.15. Jag tror att jag har fel på immunförsvaret eftersom att jag är sjuk hela tiden. Får kolla upp det om det fortsätter såhär. Hoppas jag är frisk till på fredag. Mamma och jag ska på spa då.....

SJUK igen

Jag hade precis blivit av med mitt lilla virus som jag bar runt på men igår på jobbet började jag känna mig konstig och när jag kom hem var det sova i soffan med en stor tröja och tre filtar. Jag drömde om något konstigt också och har därför inte fått sova så bra. Sitter och kollar på debatt nu och vilar. Jag tror att jag ska sova en stund om jag kan. min frukost idag blev Ben and Jerry's, new york auper fudge chunk. mums.

Fick ett trevligt samtal

Jag satt nere vid sjön med L och åt luch och vips så ringde teleonen. Var en på jobbet som sa att jag kunde komma 15.30 istället för 13.00. Inte för att jag tackar nej till det så nu sitter jag hemma hos P och ska sova i typ tio minuter. Håller på at bli sjuk igen känner jag. Kan varit för att P och jag spelade tennis sent igår och solen värmde oss inte. Men ska göra mig iordning snart med och kila ner till jobbet.
Moln idag men det är rätt behagligt ute ändå.
Ha en bra dag

Upptäckte att jag ska jobba imorgon.

Kollade på mitt schema för månaden och upptäckte att jag ska jobba från klockan 13.00-19.15. Det som är bra är ju självklart att jag får pengar för det och det som är ännu bättre är ju att det ska bli sämre väder imorgon. Yei=) då gör det inget om  jag jobbar.
Men så, ut i solen med er alla!!

Orkar inte!!

Är uppe nu och ska träna core klocka 10.00. Jag känner att ja är lite för trött för de och dessutom har jag bara highheels att gå i. Känns ju väldigt amitiöst att gå i det till träningen. Menmen nu går det inte att avboka tiden...18,5 grader är det redan i alla fall så jag ska nog åka hem efter träningen och ta ett par träningsskor och gå en runda. Det blir städning idag av rum och toalett. Mamma och pappa ska ha gäster så det är väl lika bra att de får visa hur rent vi alltid har det=P. Nu måste jag äta frukost i alla fall så att jag hinner. Kram på er

Godnatt=)

Ska visa dagens outfit imon som jag hade idag. Var ju inte så länge dock men på kalaset så fickdet åka på. Har smörjt in mig med något i ansiktet idag så jag är helt knottrig. Det syns som tur är inte men det känns. Bränner i hela ansiktet. Imorgon blir det DH-reprisen klockan 15.00 och sola förmodligen. Lunch klockan 17.oo med. Men hej för idag nu måste jag sova. Ska upp tidigt och gå imorgon och sen träna.

WAAARM

Hejhej=) det är ju supervarmt ute och jag var nere på stan en stund och åt glass och nu har jag solat i en timme. Tror det är dags för mig att duscha och göra mig iordning inför kalaset ikväll. Min mobil är fortfarande på vift. Jag vet att den är hemma men jag vet inte vart. Försökte ringa den men batteriet är slut. Aja...Ska leta och dricka vatten nu. Hoppas ni har det bra och sitter ute i solen.

Hejs

GLÖMDE MOBILEN IGEN

Slutade ju vid 19.15 och jag hdae så ont i huvudet efteråt. Jag kände mig helt slut faktiskt. Åkte förbi P's jobb och hämtade upp honom. Glömde min telefon hemma hela dagen och det var jobbigt. Vi lyckades i alla fall tajma in så att han stod i fönstret och såg mig komma utanför sitt jobb utan att vi hade bestämt något. Coolt va:D Hem till mig bar det av där grillad mat stod på bordet. Vi kollade på en massa filmer från resor och när jag sjöng i kyrkan och var typ nio år. Ja, det var en mysig kväll men nu är vi hemma hos P i alla fall och jag upptäckte att jag glömde mobilen igen och dessutom började bilen pipa och ville ha bensin. Vet inte hur jag ska klara mig hem imorgon menmen. Nu ska jag i alla fall sova. Det behövs. Blir ju 30-årskalas imorgon och hitta present trill födelsedagsbarnet. Men tills dess, puss på er.

Snart hemgång=)

Nu är det bara några timmar kvar och jag börjar känna att jag har ont i huvudet och är trött och snurrig i huvudet. Har kommit lite folk ändå faktiskt. Alla som har kommit in har varit så underbart trevliga och det gör att man uppskattar sitt jobb. Sommarkänslan har nått ut till alla och folk går med bara överkroppar och har slängt in sina långa byxor längst in i garderoben. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum för det ser ut som tredje världskriget. Jag städade ju nyss!!!!!
Förstår inte faktiskt. Det borde vara så att man städar lätt och stökar ner desto svårare men nu är det tvärtom och vad ska det vara bra för?!

Och allt fortsätter som vanligt

Nu står jag här på jobbet igen efter en rast på en timme. Passade på att sitta ute i solen och det var underbart. Får återgå till jobbet nu. Puss

Om 50 minuter är det lunch...jippi

Nu är jag hungrig och jag vill bara gå och köpa mat. Det kommer inget folk hit heller. Det är ingen som orkar gå på stan idag. Ska bli rekordvärme i helgen sägs det och det låter ju bra=). Jag ska bo ute i solen tänkte jag. Bubbla med men det är nästan för varmt nu känner man. Är 37 grader i vattnet och det känns som man sitter i en gryta. I vintras var det ju bara skönt men det är nog dags att sänka värmen lite granna=)

Puss på er

På jobbet

det är ju så fint väder och jag ska stå inne hela dagen. Känns inte bra alls. Dessutom så glömde jag telefonen hemma. Det enda jag kan göra idag är att stå vid kassan och titta ut genom fönstrena på alla som går förbi utanför och nu kommer det en kund nu så jag måste sluta skriva.

Ha en superbra dag!!!!

Dags för läggdags

Ska åka till P nu och sova där och sen ska jag upp klockan 8 och sen jobba. Kommer kännas tungt när jag jobbar till klockan 19.15 och att hea dagen går åt åt jobb men jag behöver pengarna så det kommer kännas bra när det är gjort. Allt är nerpackat nu och det ska bara skor på mig. Tänkte på presenten i ett tidigare inlägg och jag tror inte att jag ska ge en sån. Den känns lite brutal faktiskt. Hittar nog något annat=)


Natt och puss

Sanningens ögonblick...

Jag kollar på tv nu och det är "sanningens ögonblick" och det är SÅ patetiskt. Dels för att det ens finns ett sånt program och ochså dels för att folk ställer upp i det. För dig som inte har sett det så handlar det om en person som ska svara på frågor och måste tala sanning. Det finns olika steg på frågorna och de vinner som mest 500 000 kronor. Det går och och kolla på youtube. Sök "moment of truth" om du är intresserad. Det hela går alltså ut på att förstöra för folk och självklart då ställa frågor om deras partners osv...Patetiskt.
För övrigt har jag fått ångest för att jag ska jobba imon och det orkar jag inte. Det är verkligen heeela dagen.
aja det får jag tänka på imon istället.

puss

HJÄLP MIG MED PRESENT

Hemma från stan och alla ärenden nu och har satt mig och solat på altanen. Det behövde jag. Ska ju jobba hela dagen imorgon så jag får passa på att njuta ordentligt idag av solen. tänkte avboka träningen enbart för att kunna sitta längre i solen med. Blir väl inte så mycket mer aktivitet idag. Förresten Hjälp!!!Är ute efter en 30år-present och den måste vara från inspiration. Vet inte vad man blir glad av när man fyller 30 så snälla hjälp mig! Alla förslag är välkomna även om det inte är från inspiration förresten=)
. Nu blir det björnbärspaj ute i solen...mums=)




image62

Lite sugen på att köpa denna faktiskt...1000 kronor men de kan födelsedagsbarnet vara värt.

Mycket att göra idag!

Jag har jättemycket ärenden att gå på stan så jag ska äta frukost nu och sen gå dit. Har ont i huvudet idag men skit samma. Hörs senare=)

Pussen

Bubblade i 2½ timme

Hejhej bloggen! Sista inlägget från mig idag. L har precis gått hem och vi hade jättemysigt. Åt mat och sen bubblade vi. I 2½ timme! Vi var som russin sedan och jag är det fortfarande=) Men det är det värt. Diskar iordning nu i alla fall och sen bär det väl av till P som har blivit sjuk!

Äter björnbärspaj nu i alla fall och den är god. Vaniljsåsen blev dock helt konstig och den gick knappt att få av från serveringsskeden men det blev desto roligare att äta=)
God natt mina vänner och sov gott.

. image61

Pasta Carbonara

Jag är i full gång med att laga mat. L ska komma hit och äta och sen ska vi bubbla. Fick lite dåligt samvete att vi inte setts på länge så det blir pasta carbonara och björnbärspaj. Hoppas det blir bra. Jag har förberett det som går för att det ska ta så kort tid som möjligt med maten när hon är här=)


Haj

Solen lyser, himlen är blå...

Hejhej alla!!=)
Var ju uppe igår till sent och gick upp idag klockan 10.00. Det var rätt jobbigt faktiskt men klockan 11 skulle jag vara hos farmor och äta med min kusin med. Vi satt och snackade lite och klockan halv två skulle hon vara iväg och jag skulle åka hem. Farmor sitter här och fikar just nu och jag ska ringa L snart så att vi kan bubbla ikväll=)

Hur mår ni?

Äsch....

Orkar inte sitta och vänta längre! Nu blir det läggdags!!

Puss på er alla!

Måste vara uppe

Måste vara uppe. Kan inte gå och lägga mig. Måste vara uppe. Kan inte gå och lägga mig!!!


Sitter uppe och väntar på P. Tänkte sova innan men nu orkar jag inte för då måste jag bädda sängen och sånt innan jag åker=P

Hemma igen

Nu har jag varit på middag och det var supermysigt. Precis lagom på en tisdag. P skulle visst på "möte"(fest, jag är inte trög) efteråt och det var ju roligt för honom. Känns som att det är fredag idag men så är det tisdag. Det gör inte så mycket för min del ändå för jag jobbar nästa gång på fredag. Ska kolla runt lite på internet och sen blir det sängen, för att sedan bli väckt vid typ 2 och åka och hämta och sova hemma hos P.
Jag känner mig fortfarande lite svag i kroppen. Känns precis som att hela kroppen har somnat. Det var i alla fall riktigt mysigt ikväll.
Hoppas ni mår bra också!!!
Ta hand om er

Färdigklädd. Till slut

Jag har varit hemma i tre timmar och inte hittat ett enda plagg som jag vill ha/orkar ha på mig. Tog på mig jeans och trekvartströja. Meningen var ju att jag skulle ha klänning men jag orkar inte ha det kom jag på med tiden. Hade orkat om jag hade haft en snygg att ta på mig men det fanns ju inte då va. Linne hade jag ingen lust att ha för jag har ett märke från plåstret som inte vill gå bort. Har skrubbat så att huden har blivit helt röd och det i sin tur blir ju ytterligare en anledning till att inte ha linne. Dessutom så har jag armarna fulla med rivmärken efter rabatterna(syns på vänsterarmen på bilden). Det är alltså inte "jag-mår-dåligt-psykiskt-märken" ifall någon nu skulle tro det. Skorna har jag inte riktigt bestämt mig om jag orkar ha men de är de som gäller just för tillfället i alla fall. Har de inte på mig men de står där på golvet=)
I alla fall så ska jag väl dra snart även om jag känner mig lite hängig. Trött och svag i kroppen. Håller nog på att bli sjuk...Hope not

Ses puss



image59


Tröja: Top Shop
Jeans: Tiger Of Sweden
Skor: Scorett

Hinner inte med det jag ska...

Det enda jag skulle göra idag var stan. Jag har inte kommit dit ännu och nu är det knappt så att jag orkar. Fastnade istället med att städa Ps lägenhet och det behövdes. Eftersom att jag bor här rätt mycket så kanske jag ska städa ibland. Det går i alla fall bättre än att städa hemma. Nu är jag väl så gott som klar och ska hem och duscha och hitta något att ha på mig till kvällen. Känner mig fortfarande yr efter sprutan igår, om det nu är den som gör det dvs. Vi ses hemma=)
Puss

Sovmorgon

Det blev sovmorgon idag och nu har jag duschat och ska ner på stan och hitta någon klänning. Egentligen har jag inte tillräckligt med pengar men hittar jag något fint så tar jag den. Det är fint väder idag igen and i love it!!!
Haaaaaay

Bivärkningar??

Tog min andra spruta gardasil idag och över lag så är jag skitskrajj för sprutor. Det gick väldigt bra i alla fall men nu i efterhand har jag börjat glömma saker som jag inte borde glömma. Vet dock inte om det har med sprutan att göra.
Var och tränade också och jag orkade inte göra någonting. Bara att hoppas att det är borta imon. Imon blir det fest i alla fall så jag måste till stan och hitta något tror jag.

Bara jobbig dag idag...

Ont i nacken något otroligt och ont i huvudet och ont i handen och ont i armen...Är det något som inte gör ont på mig idag? Nej, till och med magen gör ont nu för att jag är hungrig. Håller på att kolla vilket kort jag ska ha och om jag ska byta bank och hålla på och grejja. Lite jobbigt bara för jag fattar inte något ändå. + att kameran är borta!!!! VART ÄR DEN???


Sommar?

Soligt väder och jag har varit ute i trädgården igen. Tror dock inte att jag orkar mera nu. Det var inte lika kul som igår faktiskt plus att jag vaknade av extremt ont i nacken och i högerhanden. Det är riktig sommarvärme idag och jag har faktiskt inget att klaga på=)

    image58

Sova time

Nu ska jag sova. Ska träna imon kl:10.00. Vet inte om jag känner för det menmen. Får se hur jag gör. Bada imon kanske?Natt i alla fall och sov gott

Intressant att veta???

      (x) sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer
(x) känt dig som ett as
() kysst dig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra

( ) hamnat på sjukhus/akuten
() förlorat någon du älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
() tröstätit godis
() skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
(x) varit ordlös

( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
(x) har dissat någon som gillar/gillat dig

(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x!) varit svartsjuk
(x) älskat i månljus

(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
(x) sjunger i duschen

( ) har sett någon dö
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat

( ) gillar inte när folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon

(x) älskar någon som inte vet om det
( ) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x ) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
(x) trott att du varit odödlig
(x) kastat din telefon i vattnet

(x) vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon. (Man kanske inte alltid hinner stänga de...=P)

( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk(kan och kan...Har försökt lära mig)
(x) har bra självförtroende
(/) tror på gud(ibland)

( ) är en negativ jävel(har väl hänt när man skulle lära sig ett prov eller något)
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) trivs med din kropp

(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(xxxxx) avskyr matte
(x) har varit på hultsfredsfestivalen

(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära

( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge nästan vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler/kraftiga kroppar Breda axlar(beror på vem musklerna sitter på)

( ) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet

( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) har snusat
(x) har rökt

Intressant att veta??? Nej, faktiskt inte

Dagens outfit

Dagens outfit blev rätt bekväm. Skulle ju flytta så det blev tights och linne.
När jag kom hem sen så fick jag ett ryck. Jag vet inte vad som hände men jag började rota i rabatterna här hemma och höll på där och pilla till klockan vart 9. Jag har inte gjort det på 5 år. Även om det är slitigt så var det faktiskt skönt att sitta där och tänka lite samtidigt som man håller på att dra upp grejs. När jag kom inte började jag städa toaletten och det var inte alls lika kul så jag sket i det efter 10 minuter.
puss


image57

God förmiddag

Eller god morgon kan det ju också vara. Vaknade för en timme sen och är nu redo för att åka iväg och flytta åt kusinerna. Det är tydligen rätt många där också så det kan nog bli mysigt.
Det är bara det som står på schemat idag. Ska ringa min käre vän och se om hon vill göra något.

Hejs

Total makeover!!

Innan jag sover måste jag fixa mina naglar och fixa lite i garderoben. Dessutom ser badrummet inte så bra ut. aja, blir total makeover med det nu då. Sov gott i alla fall ni som ska sova

Puss. Hörs imon

Sova eller inte sova?

Verkar som att det är många som är ute idag. Själv har jag helt glömt bort att det är fredag. Igår var det ju söndag och det känns lite konstigt med fredag igen. Menmen, då är det väl så. Imon ska jag upp tidigt och hjälpa mina kusiner att flytta. Det lär ju ta sitt lilla tag. Egentligen borde jag ju städa också men jag städade ju nyss klart rummet så jag vet inte om jag orkar det. Ska nog sova nu i alla fall. Har ju varit vaken sedan 5 i morse. Stackars mig!!

Bild på mig!!

Jo, såhär faktiskt. Eller nått. Jag har haft problem med att hitta bilder på mig själv men här är en i alla fall. Fick skära den rätt mycket för det är en massa andra människor på den med och jag vill inte lägga ut folk sådär.
I alla fall...Here i am. Sa ju att det skulle bli dagens outfit utlagt idag men jag kanske skiter i det. Bilden är i kameran och överföringsgrejen är på ett annat ställe. Får se vad jag hinner göra åt saken=)


image56

Ledig halvtimme...

Har precis spenderat en kvart av rasten åt tedrickande. Behövde jag känner jag. för en stund sedan var jag inte trött men nu börjar det bli som blytyngder på ögonlocken. Sitter i alla fall vid datorn nu och bokar träningstider. Man måste ju vara i god tid med sånt. Jag har ont i ryggen med och det kommer kännas en del när jag slutar sen eftersom att jag ska stå upp tills dess. Förrutom timmen på lunchen.
I alla fall. Tänkte väl lägga ut en bild på dagens outfit sen när jag har den på mig. Nu är det ju arbetskläderna som är på och det är inte mycket till outfit=).
Pussen

Vakna klockan 5...

Känns som att jag sovit en halvtimme totalt i natt. Somnade runt 12 snåret och skulle upp 05.00. Jag har legat hela natten på helspänn för att inte försova mig så min natt har väl varit lite sådär. Det var i alla fall ljust när jag skulle till jobbet och dessutom hade jag bil så jag slapp gå i regnet. Lite bra var det i alla fall. Vanligtvis börjar jag 18.15 men jag brukar anlända klockan 06.00 istället för att få en kvart extra om det skulle krångla med något. Det var tur att jag dök upp lite innan för idag var det kaos. Fick göra om listor och lappar flera gånger för att en slarvig person hade gjort fel innan jag kom. Så jag blev precis klar klockan 7.00 när jag öppnade. Nu är det bara 50 minuter tills nästa kommer jag jag får gå på fika. TE!!!
Sen är det lunch 11.00 och jag slutar 15.00 och då ska jag hem och sova. Känner mig helt slut.
Just det. Igår var jag ju hos kusinerna och det var värsta maten och vi spelade en sån där dansmatta som man kopplar in i tv:n och kliver på olika rutor. Blev dock lite sent men som sagt, jag är uppe nu i alla fall=)

Hörs sen


Jobbig dag

Idag är en sån dag när jagkänner mig allmänt äcklig. Tjock och äckligt hår och allt. Bad hairday, allt som jag tar på mig sitter skit osv...=( ska nog köra flygvärdinnedieten nästa vecka. Har jag iofs sagt ett tag nu men jag måste fixa till lite inför sommaren. Känns som att jag bara växer. Försökte ta några kort som jag kunde lägga upp här men skulle jag lägga upp de så skulle jag behöva varna känsliga tittare känns det som...
aja...

Unga mödrar

Nu ska jag ta en dusch först och sen blir det faktiskt tv vid 14.00. Unga mödrar på kanal5. Jag tycker det är suerintressant och jag har typ blivit beroende. Finns en tjej här på blogg.se som har två barn och är 20 år. Hon verkar helt fantastisk. Verkligen koll på läget och jag beundrar henne verkligen. Inte för att jag har några barn, eller är 20 år ännu(men om en månad smäller det).

I alla fall...ska grilla hos mina kusiner sen med. Men duschen ropar på mig nu och jag känner mig riktigt äcklig.


image55

Varför tar alltid städning så lång tid??

Jag började ju städa mitt rum någongång förra veckan och jag har fortfarande inte blivit klar. Började plocka lite nu men det var svettigt. Verkligen klibbigt i luften idag. Så det blev fläkten på och öppet fönster och nu ska jag städa resten BEHÖVS!!!

Addict

Jag har fortfarande inte kunnat släppa datorn. Dels så sitter jag och pillar lite med bloggen och sen så är det ju så att det sitter en snickare och pratar med pappa om uterummet som håller på att byggas och då är det jobbigt att gå ner. Vi har lite konstigt tag så man måste hitta en bra lösning. Men det gör de säkert. Jag måste duscha och sånt innan jag går ner känner jag men äsch. Jag är så hungrig nu så jag kan inte vänta.

Later!!!

Torsdagsmorgon

God morgon alla. Måste ha sovit rätt djupt i natt. klockan 06.30 har jag två missade samtal från okänd nummer. Vem kan det vara? I alla fall så hörde jag det inte och det var skönt. Har inte kollat vädret ännu men det känns lite halvt idag. Men som jag sa igår så tycker jag att det är rätt trevligt ändå. Ska på kalas idag. Mormor fyllde i Måndags. Vet dock inte hur stort det blir med tanke på att hon helt plötligt har fått en förslitning i knät. Men i alla fall. Ska träna med om jag hinner vid 15.55 tror jag de var. Har fortarande träingsvärk efter förra passet med aerbics och det är superskönt. Brukar ju köra core tre gånger i veckan men det känns inte som att det tar. Jag behöver lite rörelse i min träning. Nog om det. Det är planerna för idag.
Har redan börjat ladda för imon, då jag ska jobba morgon. 06.15!!!!! VILLINTEVILLINTE!!!
Nej nu är jag superkissig så att magen sprängs så jag måste kissa. Hörs sen=)

Ha en underbar dag

puss

Vaken för länge...

Nu har jag varit vaken alldeles för länge men jag orkar inte sova.
Bäst att jag gör det nu dock för annars kommer jag se ut som ett VRAK

Ha det!! Puss

Grattis på Valborg!

Sötaste kommentaren idag när min kompis inte visste vad han skulle säga: Grattis på Valborg. Det tyckte jag var supersött. Ska jag säga i fortsättningen=) ror att det är nightnight för mig nu. Orkar faktiskt inte vara vaken mer.Imorgon kommer det vara en underbar dag med lite moln och regn verkar det som men det gör mig inget för tillfället. Idag var det riktigt skönt tyckte jag. Såntdär åskväder liksom fast utan åskan. Det är lite ruggigt men ändå varmt. I alla fall så är jag hungrig med så det ska bli skönt att gå upp och äta frukost.
Love life!! Sommaren är snart här.
NATT

DENNA vill jag ha!!!

Hittade en stol i damernas när jag kollade i den. Vill ha en sån stol och är på jakt efter en. Den är från Ilva, där de har alla sorters möbler och i alla olika modeller. Jag tror att jag är ute efter en stol i lite mer gustaviansk stil. Lite större än en "vanlig" stol ska det vara också. Hittade en Skithäftig i Köpenhamn igår men den var svart och såld så det var inte så mycket att hänga i granen faktiskt...Mycket av Ilvas saker åminner om Lene Bjerre bland annat och Dansk design.Aja, vill ha denna för tillfället i alla fall men jag ska fundera på det.Vad tycker du om den?

image52

Stol: Ilva


KLÄDER

I love shopping är kanske ingen nyhet men jag blev lite orolig ett tag när jag inte hittade något på Magasin. Mat bara och det är ju något som alla behöver...Det slutade i alla fall med att jag hittade lite grejjer ändå och jag ångrar som sagt ingenting=). Förlåt om jag skriver lite slarvigt men det är så när man ska skriva på laptop att en del tangenter missas eller något. Jobbigt är det i alla fall. Menmen Shoppingen är färdig och nu ska jag inte shoppa på länge säger vi=)

Vad tycks??





image43

Tröja:Top Shop

Glasögonfodral:Top Shop


image44

Linne: Sparkz
Tröja/klänning: Sparkz
Skor: Sparkz

image45

Linne: Part Two
Träningströja: Part Two


image46

Sjal: Vettifasen
Skor: Pied A Terre


image50

Väska: DKNY
Necessär: DKNY
Plånbok: Marc O'Polo



image51


Topsburk: Lisbeth Dahl
Padsburk: Lisbeth Dahl
Glaskar: Vet ej(
Lisbeth Dahl antagligen)

Laddar ner bilder...

Hallo igen.
En lång dag har åter gått mot sitt slut. Var ju Valborg för en timme sen men jag har inte orkat fira så jag var hemma med mami och papi och firade med bakad potatis Ska bli skönt att sova länge imon. Jobbade ju med och det var rätt jobbigt även om jag inte jobbade länge. Vet ite vad som hände men på vägen till bilen mötte jag P och jag blev bara sur över något och har förblivit ganska sur hela tiden sedan dess. Stackaren=) han har det inte lätt att dras med mig. I alla fall så verkar det ju som att alla andra är ute och ränner men jag ligger här i min säng med fläkten på i taket och njuter över det. Hade jag gått ut hade jag bara varit tråkig och trött så det känns rätt bra och slippa det med, för allas del=P. Ska lägga upp lite bilder från shoppingen i Köpenhamn. De dyker väl upp om 20 minuter och så blir det väl ett inlägg till=) hej så länge.

RSS 2.0