Mild nollning

Godnatt bloggen!
Nu är det verkligen natt och jag är skitfull och skittrött. Ute på campus var det ett rejält drag och vi hade idag tre förfester att gå på och det var supernajs. Man lärde känna varandra bättre och lärde varandras namn, vilket jag tyckte var bra i alla fall som var ny. Jag lyckades få kontakt med några supertrevliga tjejer och det blev kanon. Vi hade en socionomhandledare som var kanonhärlig också och allt blev mycket lättare när man kunde ty sig till någon som man visste kunde bättre än en själv.
Efter tre förfester så vart det i alla fall festival och jag kunde omöjligt hålla reda på vilka som hörde till vilket program. Alla hade olika och jag och en annan tjej försökte utnyttja killarna som satt på bänkar med fulla glas så vi drack lite också och det tyckte studenterna bara var trevligt. Nu har jag i alla fall bestämt att jag och Pontus ska flytta och det ska vi göra snart-. Jag älskar honom och det är med honom som jag ska dela resten av mitt liv.
Nollningen var ju inte hälften så svår här som i karlskrona och det är synd. Jag hade velat ha lite mera röj och framför allt lite mera strängt hos studentkåren eller några. Imorgon har vi ledigt och bara det känns ju slappt, det borde ändå vara lite varje dag och jag tycker verkligen att de kunde ha fixat fest på stallarna igår. Vi hörs imorgon när jag är lite nyktrare.

PUSS

Hittar ingen nollning...

God morgon på er.
Sovit gott?
Det känns som att jag sover fortfarande, så trött är jag. Jag vet ännu inte något om nollningen här i växjö men det är säkert något. Försökte kolla lite på deras hemsida igår men jag hittade inget. Jag får väl traska ner där och kolla lite bara. Jag är dock lite sugen att fortfarande vara med på nollningen i Karlskrona. Det var så himla kul och min röst kan typ inte prata idag. Dessutom så ligger det en inredningsaffär på vägen dit;) Jag hoppas att de hade trevligt igår och att alla kom väl hem men det tror jag att de gjorde. Vi hörs i alla fall lite senare

Nollningsdag...

Idag hade vi en massa lekar på skolan för övrigt och 6:~(6kronor) som de heter är de elakaste elakaste på skolan just under nollningsveckan och de ska man inte messa med. De bestämmer vad vi nollor ska göra och vi ska lyda de. Vi vann ju självklart en massa grejer och då känner man sig duktig. Efter alla konstiga lekar så skulle vi leka sjöslag och det var riktigt roligt. Vi var lag som skulle bygga en båt av det vi kunde plocka åt oss i ett typ av förråd med plankor och dunkar och grejjer. Vi var 5 lag tror jag och fyra var tvungna att sitta på båten. Sedan skulle man ro till en stenö långt bort och hämta donkflaskan, som är den hemliga drycken som 6:~ tillreder. Vi hade ju sämsta båten i vårt lag och den hade ju naturligtvis gått i bitar redan innan de fyra skulle börja ro men av någon konstig anledning så lyckades vi vinna!! Underbart. Efter hela ballunset så var jag tvungen att gå hem och packa ihop mina saker inför flytten tillbaka och sedan var det bara att gå till förfesten där det skulle vara en massa folk. Mycket riktigt och det var 6:~ som sa till oss vad vi skulle göra och det var i klass med att leka julafton och leka flytplan och bygga en mänslig cykel. OCH sjunga precis hela tiden, eller jah, skrika... Roligt var det i alla fall ända tills det att de skulle gå ner till kåren och jag skulle åka hem. Vi har så roligt ju!! Och alla i klassen är så underbara. Verkligen härliga människor. 

Men nu blir det läggdags tänkte jag...puss och kram

GUD VAD BRA ALLT BLIR!!

Jag hänger inte riktigt med i svängarna här längre. Jag flyttade ju till Karlskrona för att plugga sjuksköterska och vi började i lördags. Jag har åkt hem en del emellan för att hämta grejer och träffa familj och älskling och när jag tog bilen och åkte så ungefär halvvägs så ringer ett nummer som jag inte känner igen. Får någon konstig känsla att det är ett meddelande om antagning och vågar därför inte svara. Lite kort därefter ringer mamma och säger att jag kom in i Växjö. På ett sätt var det en skön känsla men å andra sidan så var det skitjobbigt och jag tycker fortfarande att det är jobbigt.
Alla mina vänner som jag har lyckats skaffa mig??
Är det inte skönt att komma bort lite till en annan stad och "starta om"??
Bara göra något som man inte brukar på ett ställe som man inte brukar vara på. Det blev ett jättejobbigt val men hon från universitetet ringde igen och jag kunde inte annat än att ta platsen och det är med blandade känslor.
Så nu har jag i alla fall flyttat hem igen och jag ligger i min säng och ska sova. Det är bara säng och stol och extrasäng som ska med hem från lägenheten. Det jobbigaste var att jag skulle lämna hon som jag är inneboende hos i sticket efter bara några dagar men det var en annan tjej i min klass som ville ha den så det löste ju sig med.
GUD VAD BRA ALLT BLIR!!!


Nollan det är jag!!!

HEEEEEJ!!

Det var längesedan, förlåt men det har varit fullt schema med nollningen på skolan. Karlskrona är det som gäller och det är jätteroligt. Just nu är jag hemma i mitt "normala" hem och det är jätteskönt. Jag ska tillbaka imorgon klockan 12.00 för att träffa de andra tjejerna från programmet. Vi ska planera lite inför det uppdraget som vi ska redovisa på lördag. Det är en massa saker som man ska hitta och en massa olika personer vi ska ta dit. Jag är rejält bakis idag också och har varit det hela dagen och dessutom så har jag ägnat dagen p Boda Borg och det är ingen bra komination. Det blev vila idag för min del och nu är jag hemma hos älsklingen.
Jag lovar att berätta mer och en kamera har jag någonstans men jag vet inte vart den är. Dessutom så får jag inte gå att fotografera överallt=). Det bestämmer sexmästeriet(några som står för lekar och bestämmer allt! Det är de som gör att det blir kul).

Puss så länge i alla fall!=)
Lovar att berätta mer noga
Godnatt!!!

flytta idag

Idag är det flytt som gäller. Uppropet börjar klockan 14(tror jag). Lite slarvigt av mig att inte kolla det men jag sticker innan lunch i alla fall och sen så ska jag flytta in lite saker och så. Blir spännande samtidigt som det blir jobbigt men så är det alltid när man ska göra nya saker. Jag ska i alla fall hem och packa nu. Pontus pussade mig hejdå och nu vill jag bara pussa honom EN LIIIITEN gång till.

Vi hörs sen när jag har kämpat lite med allt.

Jag är inte gjord för morgon!!

Igår var jag riktigt jäkla förbannad . Jag jobbade sent och fick dessutom åka hem och städa efteråt. Pappa ska ha kalas för sina jobbarkompisar där hemma och då kan det ju inte se ut hur som helst. Jag fick städa mitt rum som såg ut som tredje världskriget i vanlig ordning men problemet var att storebror enbart gick från tv:n till datorn utan att göra någonting. Han hade väl dammsugit halva övervåningen och tappat dammsugaren någonstans på golvet. LIIIITE dåligt tyckte jag som började städa ännu mera i ren ilska. Och rent, det blev det. Klockan 21.30 åkte jag och Pontus till lägenheten men problemet var att klockan 21.30 så borde jag också ha sovit. Klockan 00.30 somnade jag efter en lång dusch och lite färg på naglarna.

Även denna morgon lyckades jag gå upp hyfsat pigg när jag väl vaknade. Värre blev det sen när jag skulle sminka mig och när jag stod och tänkte på alla som låg och sov till 08.00 i alla fall. Jag var inte en av de och det kändes som att jag var den enda levande i stan klockan 05.55 när jag gick till jobbet. Till råga på allt så började det självklart regna och det förvånade mig inte direkt heller.

Nu står jag i alla fall här för sista gången och det är blandade känslor. Det har varit väldigt bra på jobbet men jag behöver komma vidare. Det som jag inte kommer sakna är att sova 4 timmar på natten och jobba en hel dag. JIHOOO


Men jag är inte borta för gott. Kommer nog jobba lite strötimmar för att få ihop en slant varje månad. Fattig student behöver pengar


God morgon!!


Paris!

Just det! Jag har blivit erbjuden en resa till Paris mellan den 17:e-20:e
 september. Problemet är bara att det är skola och det är andra veckan dessutom. Är det verkligen så lyckat att skippa skolan eller ska jag bara packa väskan och behöva ta igen allt plugg efteråt. Jag ska se hur mycket vi egentligen har den veckan och sen får vi se. Mysigt vore det i alla fall. Att se ett höstigt Paris.


...ASOS<3...

Jag är sådan som person att jag inte tycker om att gå i en massa kläder med krafs hit och dit. Band och snören och blommor trivs jag inte i. Det är väl i så fall skorna som jag kan gå ganska långt över gränserna med. Men jag hittade lite plain saker som jag skulle trivas i. Kanske lite tråkigt att bara ha basplagg men jag passar INTE i blommiga grejer. Så är det bara. 3½ timme kvar på jobbet!!!!
 


ASOS Mixed Fabric Tie Back Top

ASOS Mixed Fabric Tie Back Top

ASOS Dip Dye Embellished Trim Dress

ASOS Dip Dye Embellished Trim Dress

ASOS Drop Waist Jersey Hoodie

ASOS Drop Waist Jersey Hoodie

WeSC Button-Through Oversize Stripe Vest Dress

WeSC Button-Through Oversize Stripe Vest Dress

ASOS Elasticated Detail Off Shoulder Top

ASOS Elasticated Detail Off Shoulder Top

Allt från Asos

Laura Dawson

Nu står jag här på jobbet och jag ska tillbringa typ hela min dag här. Måste hem och städa och plocka ut lite saker att ha med mig till lägenheten på lördag. Tiden går ju snabbare än vad man tror så det är bäst att packa lite innan man står där på lördag som ett levande frågetecken...



Jättemysiga kläder som jag skulle vilja ha i min garderob. STOOORA saker som man kan gömma sig själv i. På något sätt så påminner det om Stella McCartneys kläder.













By: Laura Dawson

Lite stressad...

Godmorgon.
Vaknade precis och jag ska skriva ett inlägg sen men nu är jag lite stressad. Ska vara på jobbet klockan 11.00

Hej så länge

Luis Vuitton

Jag är på jakt efter en Luis Vuitton-väska som är liten men har lång axelrem.
Håller på att kolla runt lite men det verkar som att det inte finns en sån som jag vill ha. Den ska verkligen inte vara för stor för av någon konstig anledning så verkar ALLA äga en Luis Vuitton. Ränder och mönster är dock på lite olika håll och det finns ju en massa varianter av fusk. I alla fall så vill jag ha en riktig. Och slänga soporna i en sådan här kanske?!=)

Jag ska fortsätta leta. Har ju ingen panik direkt men jag orkar inte bära runt på min stora väska.

http://scrapbook.citizen-citizen.com/subjectivity/images/cc_4_1.jpg

Lyxig tvål

Om du vill duscha lyxigt så tycker jag att du ska köpa Savon de marseille. Flaskan finns i glasburk och det luktar supergott. Man behöver nödvändigtvis inte köpa den svarta, utan det finns i gemonskinlig med. När flaskan är slut är det bara till att köpa en refill. Känns lyxigt och ser lyxigt ut.





Hoppa ner i sängen??

Godmorgon!!

Ytterligare en morgon och jag är vaken. Det var tungt att kliva upp idag och just nu känner jag bara för att hoppa ner i sängen igen hos Pontus. I alla fall så är det så att jag ska jobba om en kvart så jag kan inte somna om=(.
Jag ska slinga håret idag som sagt och även om L inte är alltför sjuk åka till henne innan jag sticker till annan ort och pluggar.

Stella McCartneytrosor

Jag har jobbat klart och ringt L och nu är jag hos Pontus och ska tvätta håret och sen sova. Denna dagen har varit sjukt lång och jag trodde inte att den skulle ta slut. Nu har jag i alla fall varit så duktig att jag överlevde denna dagen med. Imorgon blir det jobb mellan 09.00-17.00 och sen hem och slinga håret. Måste ha det fixat innan skolan. Egentligen så borde jag klippa mig lite men jag ska nog vänta lite till med det.

Söta "Days-of-the-week Panties" från Stella McCartney.

 
Stella McCartney Days-of-the-Week Panties


Nu ska jag i alla fall sova!

Hörs imorgon med mera prylar.

BARA sex timmar kvar

Maten är avklarad och det är BARA sex timmar kvar! Sedan är jag ledig för dagen och jag tror inte att jag kommer göra så mycket av resten.
Jag kanske ska gå på bio eller något...får se
Just nu så har jag faktiskt inget vettigt att skriva så det får bli såhär helt enkelt.

Puss så länge

Hold on jesusfeet

Spara jesustemat på fötterna för till våren blir det modernt igen!!



mikeandchriswomenshoes.jpg

By: Mike and Chris

Kroppen är vaken!!!

Förresten så är jag vaken nu som du kanske förstår. Jag hade som vanligt riktigt svårt att somna inatt och med det så medföljer det automatiskt att det blir svårt att vakna. Klockan 09.00 infann jag mig på jobbet, men det var bara min kropp. Resten låg fortfarande kvar i den mjuka sängen och sov. Jag har väl börjat vakna till liv nu den sista halvtimmen när jag har fika. Det blev en massa plommon till fika men de är så svåra för ligger de för länge och för blött så blir de helt sunkiga.
Ont i foten har jag också. Vid vristen och det strålar ner i stortån och pektån. Vet inte vad det kan vara men jag får svårt att gå i alla fall, det är en sak som är säker. Under middagen kommer jag för övrigt att drabbas av lite lyx när farmor kommer och hämtar mig på jobbet och jag ska äta hos henne med två av mina kusiner och farmors syster. Det blir ju bara en timme men det kommer bli mysigt ändå. Jag längtar till lunch!!!
Då är det bara 6 timmar kvar av jobbardagen.
Vi hörs.

Cool partytop


Ska du ut i helgen så tycker jag att du ska beställa hem en sån här riktig partytop=)

Den kanske är lite för mycket i Sverige men ska du utomlands så ska du slå till!







OS-medaljerna som inte togs...

HEJ!!

Det har varit något konstigt med bloggen idag och jag hade svårt att komma in. Å andra sidan så har jag inte haft så mycket att prata om idag. Jobbade och kom hem typ. Pratade med M i USA och det är alltid lika roligt.
Nu ska jag sova och jobba ganska stora delar av dagen.
Synd om alla OS-medaljer som inte togs idag men är det inte lite typiskt Sverige att vi är bäst men när det gäller så räcker det inte riktigt till??

Aja. God natt med er.
Puss

Fy fan vilken fest!

Igår var det ju som sagt fest för pappa och det blv ett jävla röjj!
Alla hade ju självklart en massa fuffens för sig och jag såg pappa åka rullskridskor(Sånna där gamla) för första gången. Han var tydligen väldigt duktig som ung och det satt kvar. Han åkte på som fasen. Jag har heller aldrigsett honom i en rosa tröja men det fick jag också se=)

Verkligen alla hade roligt och det var sjukt mycket folk. Maten var god och alla stod och hängde i vår hembygda bar. Det blev en succé helt enkelt och en massor med mat över. Vi hade beställt liiiite för mycket men det blir lunchbox till jobbet.

Imorgon har jag sån tur i alla fall att jag börjar 14.15 men jag är värd det. Vi var och städade upp allt idag och vid tre fick jag åka hem och sen sov jag till 19.10. Jag vaknade dessutom med världens huvudvärk och två timmar senare fick jag skjuts av mamma och pappa hem, åt lite vattenmelon och tittade på tv. Sen blev jag bra och nu är jag hos Pontus igen och ska sova. Jag är sjukt trött nu också så läggdags för mig.


Nu signar jag ut för idag med ett helt inlägg=P

Lovar att det blir mer imorgon men jag hade inte möjlighet att skriva mer


Puss på er

Nu äre Fescht!!

Idag är det FEST!!
och jag har suttit med en tipsrunda och film hela natten och hela dagen idag. Jag kommer inte orka vara på fest=(.

Min arm rycker, eller muskeln rycker utan att jag vill det. Sådär som ögonlocket kan göra ibland. Det enda jag vill är att ta en hammare och slå på stället så att det slutar.
Nu måste jag i alla fall åka och jag tar kort som jag kan fixa upp. Om de blir bra då asså=)

Ha en underbar kväll



FOREVER21

Lunchen är avklarad!! Lite mer än halva dagen kvar till helg!!












MONKI<3











Ingen skog i närheten??

Hallå och godmorgon!!!
Jag är på strålande humör
Står på jobbet och ser glad ut. Jag har en lång dag framför mig men efter att ha utstått det så är det helg och det är ju jätteskönt!



Har du ingen skog i närheten av där du bor?!

Då finns det möjlighet för dig att göra en hemma hos dig!




By Tomas Wold




By Tomas Wold




By Tomas Wold



By: Moooi

[lawnchairhose1.jpg]






By Flavia del Pra

¨





Killar???

 

 

Jag har en sån på jobbet och det värsta med det är att man inte har någonstans att fly när han väl är här. Sedan kan han stå i 30 minuter och vänta på att man ska bli klar med alla kunderna som står i kö. Det är jättejobbigt faktiskt.Mina kollegor står lite och ler och gör sina saker medans jag får stå där och se glad ut. För några veckor sedan så vågade han till och med fråga efter min msn och det var ett himla knep och knåp för hans del. Telefoner ringde och kunder kom. 

Idag så frågade han om inte vi kunde hitta på något och jag dog. Det är jobbigt att säga nej på sådana saker men jag gjorde det. Pontus hade blivit rätt så upprörd annars=)

Nu är jag hemma i alla fall och har varit i lokalen med pynt och grejjer. Burit massor med stolar och bara suttit i baren. Jag skulle ju ta en massa bilder på kameran var hemma och jag vill ha finingkameran till det. Ska be pappa ta med sig den imorgon och sen ska jag gå och fota efter jobbet när jag ändå ska dit. Det måste dukas och grejas imorgon=)

 


MODEKOLLAGE HÖST/VINTER 08

CIFF Autumn/Winter 2008/2009 Fashion & Color Trends

Här har du lite att få inspiration ifrån.

KLÄ DIG BEKVÄMT I HÖST!!



Godermorgon!!

Jag vaknade lite sent idag så det var stressigt. Jag vaknade en gång klockan 07.15 för att han ville ha skjuts sen var det hem och lägga sig och sova i några timmar till. 10.40 vaknade jag och skulle infinna mig på jobbet klockan 11.00. Det var jobbigt men n står jag i alla fall här med en tom mage och röda ögon.

Igår fyllde ju pappa år och vi var på italiensk opera. Det vart över alla förväntningar faktiskt och de var grymma. Det är annat ljud i de instrumenten jämfört med på musikskolan där en elev står med en gnällig fiol och försöker spla lille katt.

Efter operan åkte vi hem och åt varma smörgåsar och champagne, vilket var både gott och trevligt.

Jobb idag och jag tänkte lägga ut lite bilder på hur lokalen blir som vi ska vara i. Den är ju ombygd från noll och inget och nu finns det faktiskt en bar på plats också. Det blir som en liten nattklubb=)

nnu en dag så verkar solen kämpa sig fram emellanåt men det verkar också som att en och annan regndroppe gör det ibland. 

Nu ska jag jobba vidare en stund.

Opera...

Jag är så sjukt trött att jag ska gå och lägga mig ett tag nu. Opera blir det ikväll...intresssant känner jag.
Men nu läggdags.


För oss med tjock benstomme

Jag tycker om armband med inte för mycket krimskrams på och detta var jättefint. En sak till som är bra med det är att det är öppnat. Jag har rejält svårt för att hitta armband som passar på grund av att min benstomme är så stor. Bara att få på ett armband över handen är ibland omöjligt. Med ett sådant här så går det, även för mig att använda armband.



'

Designer: Tom Binns

Pris: $528.00

Söta...?No?Ok?Yes?





Designed By: Emily Elizabeth Jewelry, Featuring: Little Big Statement




Designer: Emily Elisabeth Jewelry

Pris $35.00

Finaste ferrari!

Denna ska jag köpa!!! Sen...om några år...när jag har råd.
Jag borde inte ha en massa dyra saker i bloggen men nu hittade jag den och den var så fin!
Jag önskar mig denna i alla fall.
Jag ska börja kolla på lite billigare saker nu tror jag=)


ferrari california 430 GT

GRATTIS!!!

Grattis pappa!

Jag gick upp klockan 5 och sjöng för pappa, eller mamma väckte mig och så sjöng vi. Jag hade världens största och tyngsta paket att släpa på och de andra skrattade åt mig. Det var till och med för stort för att slå in. Två vita barstolar(skitsnygga) fick han och han blev glad. På lördag som sagt blir det dunderfest och gud vad kul det kommer bli. Sedan är det på lördag nästa vecka som jag flyttar. Vet inte om jag har lust men ska man plugga så ska man.
Det blir hem efter jobbet och sen blir det faktiskt Oprea bestämde mamma. Det var det enda som fanns att göra typ och pappa blev väl måttligt glad. Han gillar typ bara Tomas Ledin-musik med en massa ös men vi gör det för att göra något och så blir det självklart en bit mat också.
Jag hade behövs gå på stan men jag får göra det på lördagförmiddag och hitta en klänning till pappsens party.
Hörs sen!=)
Förresten så är jag ju på jobbet nu. Började klockan 6.00 så det är lite synd om mig känner jag. Jag är DUNDERTRÖTT


Ligisterna kommer hit!!

Gott folk!
Jag skulle sovit för länge sedan! Börjar klockan 6 och pappa fyller imorgon med så jag måste sjunga för honom med. Dessutom lär det komma en massa och vandalisera vårt hus i natt för att han fyller år. Jag får räkna med att inte kunna komma ut med bilen för att de har satt upp kravallstaket eller något. Bäst att sova!
Puss och kram!

LAPTOPVÄSKA DELUXE...

Verkligen snygg laptopväska!! MEj vill ha en sån! Ska kolla vad den kostar=)
Vad tycker du om den?



Laptop Bags LLOYD | Peppermint White Rose
  Laptop Bags LLOYD | Peppermint White Rose

Laptop Bags LLOYD | Peppermint White Rose Laptop Bags LLOYD | Peppermint White Rose


  Laptop Bags LLOYD | Peppermint White Rose

HÖSTENS FÄRGER!!

Här har du färgerna som du ska använda i höst/Vinter

Detta är bra att veta för dig som ska till stan och köpa nya kläder.

Själv så tycker jag att de här färgerna är väldigt behagliga och "höstmysiga" .Köp gärna en "mörk" parfym som t ex Armanis "code". Det passar mer än att ha en blommig som T ex Escadas parfymer.



CHIC
  CLASSIC  CASUAL

      CHIC                             CLASSIC                          CASUAL

Miljardär!!






Jag vill vara kanonrik och köpa Swarowski på löpande band!!=)




Evening Necklace


Swarowki

Rätt så skrikig!!

godmorgon!!
Jag har precis vaknat och örjar jobbet om en timme men just nu sitter jag och tittar på något program som man ska ringa in och tävla på kanal 5. Programledaren är rätt så skrikig och man beundrar henne att hon ens orkar att stå där och prata med sig själv in i en kamera=)
Har du någonsin vunnit på något sådant program?
Det har inte jag.

Målade naglarna gjorde jag igår och nu ska jag nog plocka iordning lite och vid 11 blir det jobb.

Jag sitter och kollar på nyheter lite och det är fasen riktigt mycket skit som sker i världen. Nu är det ytterligare en olycka med övningskörare. =(

Hinner inte, hinner inte just nu...

Hej med er! Jag har varit i lokalen hela eftermiddagen och fixat. Även hemma hos faster för att hitta en massa gamla bilder på pappa. jätteroligt var det.
Hur kommer det sig att jag aldrig har sett de fotona? Tror att pappa har gömt de någonstans hemma så att jag inte kan se de=)

nu ska jag sova i alla fall!!

Hörs imorgon!
Förlåt att jag inte skriver så mycket nu men jag hinner inte. Det blir mer sen!

Puss

Jag SKA inte spendera pengar!!

Lunchen är över och jag tog en liten sväng på stan men hittade som tur var inget. Jag SKA inte spendera pengar nu!! Lägg undan Mikaela, lägg undan.
Det känns som att det har varit åskväder i en vecka nu och nu kan det välm ändå börja komma fram och sen kan åskvädret sticka härifrån. Man känner i alla fall nu att hösten är här lite. Det är kallt ute utan tjocktröjan. Sedan  när man är inne håller man på att svettas ut ett badkar. Jag slutar om två timmar och det blir en lagom dag=)

Hörs sen

En ny dag

God morgon alla som sover!
Det blir en dag på jobbet för min del, i alla fall fram till klockan 17.00.
Har egentligen lust att gå och shoppa på stan men det regnar och dessutom så är det ju lite svårt att göra det när man jobbar=).
Det blir en dunderfest nästa helg när pappsen fyllar år och det blir sjukt kul.

Charmig ring

En jättecharmig ring hittade jag nu. 250$ tror jag att det är från La pisette





Jag kom precis på sekunden hem från L och vi kollade på Så som i himmelen. Bra film med mycket tårar och blod. Nu har jag cyklat hem i alla fall och det blir direkt att hämta Pontus på jobbet. Han har fått jobba över i typ 10 timmar. Men nu ska jag hämta hem honom.

God natt!!!!<3

Snygg tröja!

Jag fastnade för denna tröjan. Tyckte den var supersnygg. Den var så speciell så att den var snygg=)



Mamma Mia-filmen

Åh helt underbart! Jag var på mamma mia med kusin och moster och den var SÅ bra.
Jag hade inte så höga förväntningar på den med tanke på att den redan är gjord som musikal.  Man har hört låtarna under hela sitt liv och därför finns det mycket att jämföra med men den var helt fantastiskt bra.
Hon som spelade dotter(tror hon heter Amanda på riktigt) var kanonsöt!! Hennes mun var jättevacker.
SE DEN

Köpte lite kläder idag på stan men jag visar de ikväll eller imorgon så kika in och se.


http://www.icethesite.com/Images/MammaMiaMovie/MammaMiaPoster2.jpg

Gud vad jobbigt...

Jag är på jobbet och det har varit kos hela dagen. Har inte haft tid att skriva något inlägg ens. Stan har blivit omgjord till ett enda stort tivoli! Det är en karusseller precis utanför och 35 barnfamiljer som står och tittar på en liten attraktion som ser ut som luftballonger som åker runt i en cirkel.
Det finns mammor som byter blöjor mitt på gatan och 13åriga flickor som springer mitt på bilvägen utan att titta sig omkring. Alla är hatade av alla när de går och trängs på stan och en liten del av stadens befolkning flyr till en liten stuga någonstans för att få lugn och ro.
Förra året tyckte jag det var roligt med lite stim i stan men iår när jag var ute en timme på lunchen kändes det bara jobbigt. Det kanske är för att man bara tittar på allt som händer från fönstrena på jobbet och då blir man bara irriterad på det.
Egentligen är det ju roligt när det händer lite=)

Hörs sen när jag är på bättre humör

puss


När ska jag lära mig??

Ja, jag är vaken! Igår blev det jättesent att sova för mig. Först pratade jag med L i telefon till halv tolv och sen pratade jag och P länge till. Jag ska måste sova för att klara dagen. När ska jag lära mig?
Idag är det i alla fall fredag och det känns kanon, Vi ska va hos L och blanda lite drinkar och sedan får vi se om vi går ner på stan och till alla tillställningar som finns där.

Jag börjar klockan nio så egentligen är det rätt stressigt men jag orkar faktiskt inte stressa. Jag har andra saker för mig istället för det=)
Nu blir det frukost, påklädning, sminkning och tv4 morgon.

Hej så länge! Försov er inte

Min penna försvann!!!

Det blev ingen shopping på lunchen!!!

Jag hade spanat in ett par byxor och de fanns bara i för stora storlekar så det blev ingenting av det.
 Jag var inne på indiska med och provade lite men jag passar inte i blommiga grejjer som de hade där inne.
Ett problem som dök upp var att jag glömde min älskade penna i omklädningsrummet och upptäckte det först när jag var på jobbet igen. Det blev till att springa dit igen och självklart så var drapperiet fördraget till just det omklädningsrummet och det var en massa kö också. Efter en kvart så visade det sig att det inte var någon där inne så jag sprang in och hämtade den.
Som sagt. Ingen shopping men pennan kom på plats=)

Tänk att måla karuseller...

Tänk vad roligt att designa karuseller och attraktioner på nöjesfält.
Tänk att bara jobba med en massa starka färger och måla nemo på en berg-och-dalbana och sånt.
Eller tänk att vara provåkare!! Det måste vara hög lön i alla fall=) Hoppas de har livsförsäkring också.
Det märks att jag har för lite att göra när jag står och funderar på såna här saker...suck*

Jag har lunch om 25 minuter och det är hur coolt som helst här. Alla verkar ha försovit sig idag.
Tiden går SÅ långsamt!
Jag ska bner och köpa lite grejjer på lunchen. Ett par 70's jeans som blir colla till hösten och lite höstfärgade tröjor. En sjal på indiska blir det nog också. Vi får se. Jag berättar vad jag hittade när jag kommer hem sen och det blir nog en och annan bild med.



Absolut ingenting!!

Nu är det såhär då va, att jag dyker upp på jobbet i god tid och fixar och grejjar innan jag ska börja. Sen visar det sig att det finns absolut INGENTING att göra?!!!
Menar ni att jag ska stå här en hel dag och inte göra någonting?!Nae, det här går inte för sig!

Jag har avverkat 18 minuter av min dag och det återstår 500000 till.

Det står förresten en karussel här utanför som någon har monterat upp. Jag kan ju titta på den lite...


Haaaaaj...

Haaaaaj och godmorgon!!

Jag börjar jobbet omen kvart så jag får nog skynda på lite=)
Allt är bra med mig fast jag är så satans trött. Hur kan jag vara det JÄMT?!

Vi hörs senare i alla fall.

pusshaj

Panik, panik, panik!!!

Jag önskar att det fanns en panikknapp att trycka på ibland!


 


Ska jag plugga?
Ska jag jobba?
Vill jag plugga?
Vill jag jobba?
Måste jag göra någonting alls?
Vill jag kanske resa?
Eller vill jag bara gå hemma där jag vet vart och hur allt är?
Vill jag flytta utomlands ett tag?
Vill jag köpa trisslotter varje dag i ett helt år och hoppas att jag vinner?




 

Panik, panik, panik!!



 



Förresten!! Trisslott kanske inte är så dumt i alla fall! Om de kostar 25 kronor stycket som de kostade för ett tag sedan i alla fall så betyder det att jag behöver lägga ut 9125 kronor på ett år och vinner jag 10 000 så har jag ju tjänat på det!! Det skulle ju fungera att vinna 75 kronor då och då också!
Ska fundera på saken=) Vinner jag 10 miljoner i tv så vore det ju förstås ännu bättre.

Earplugs med bling och inredning

God morgon!!
Vilken underbar natt det har varit! Jag fick sova ut och börjar sent på jobbet.

Igår fick jag en liten present av mami med posten.





Earplugs med lite bling på!=)

Tack mami<3!!


Jag har förresten varit och köpt en lampa och lite spröt som jag kallar det.



Nagelfilen ligger där så man ska se hur stor lampan är i förhållande till filen.



Spröten! Det ser inte så bra ut nu dessvärre. Egentligen ska de stå mot en vägg som är lila men då är det en tavla som får hänga bakom en vägg och det vill jag inte att den ska göra och så är det en massa krabb helt plötsligt. Men jag löser det=)



Armband

Titta så himla fina armband från en viss Rachel Leigh




 




Detta armbandet var också fint! Det är en kinesisk lyckopeng i. Energy Muse är det ifrån

älskade höst..?

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag längtar till hösten. Eller hösten är väl mer eller mindre redan här men jag längtar tills alla löven på träden är sådär brandgula och orangea. När luften är kall att andas in och när den friska luften biter i kinderna.
En mysig jacka och sjal är det man behöver, kanske ett par vantar med.
Jag längtar till när man kan gå i skogen i timmar och titta på alla färger och tänka: Oj, det ser precis ut som ett kort.
Och tänk det på morgonen börjar bli så kallt att man kan se frosten i det höga gräset.
Ja, jag längtar nog till de fina höstdagarna.



Jag som alltid har hatat höst och vinter!!!

Höstvädret slog mig i huvudet...

Jobbet är i full gång men jag är sjukt trött. Jag vet inte vad det var men det var nog höstvädret som slog mig i huvudet eller något för jag kunde knappt komma upp i morse. Men nu står jag här i alla fall och det finns inte så mycket att göra. Både skönt och o skönt. Dagarna brukar gå rätt sakta om man inte har något att göra och dessutom ska jag jobba till ikväll vilket känns ännu med jobbigt. För övrigt spenderar jag en massa pengar på onödiga saker och det kommer resultera i att hela min lön kommer vara slut snart. Jag som skulle spara...=Z
En utlandsresa till i sommar vore ju inteh elt dumt men jag märker nu att det är svårt att få tiden att räcka till.
Suck...Jag vill nog inte plugga trots allt, men vad ska jag annars göra?!

Kolla ut  så kommer du förresten se att träden börjar bli gula!!!


Dåligt väder och dåliga kläder...

Idag har varit en ganska jobbig dag. Jag gick upp klockan 05.00 för att gå till jobbet och gick dit när regnet precis hade börjat. Sedan blev det bara värre och värre. Det öste ner som om en dusch var igång där uppe i himlen. Jag har faktiskt aldrig sett sådant regn i Sverige. Som tur var så var jag på jobbet och behövde inte gå hem på ett tag i regnet. Självklart hade jag bara flp-flop på mig eftersom att jag har skoskav. Klockan 15.00 var det hemgång i alla fall och då lyckades det bli ett uppehåll. Gick på stan lite och köpte cremer och annat som man behöver. Sedan gick jag hem och vilade lite och fastnade på Jerry Springer Show. Ganska patetiskt faktiskt men jag fastnade och brukar fastna just på det programmet. Jag fixade en övernattningslägenhet eftersom att jag ska börja plugga på annan ort. Jag längtade efter Pontus hela dagen så när han var klar på jobbet stack vi och handlade mat och slutade även med ett caféset till balkongen. Sedan åt vi mat och nu ska jag tvätta håret och sen sova.
Förresten så brukar man ju säga att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder men jag tvekar på att något regnställ i världen skulle klara det regnet som har varit idag.

Brandlarmet gick på jobbet två gånger med eftersom att det regnade. Hoppas att det blir likadant väder imorgon. Jag tyckte att det var lite mysigt och jag fick höststämning i kroppen
.
http://212.75.68.236/images/18.188a387101ba4484f080002464/Image01.jpg
Såhär kändes det som att det var idag även om bilden inte har något med dagens regn att göra.


NAttinatti!!!



I <3 sjalar

När det är såhär kallt och ruggigt så börjar jag automatiskt kolla på sjalar som jag kan gömma mig i och svepa omkring mig. Jag hittade några på Asos och den tredje var så underbar. Vill ha!



   ASOS Floral Gypsy Fringed Scarf

ASOS Aztec Scarf
Upper 5th Lace Trim Scarf
ASOS Lurex Checked Scarf

sött halsband

Neika Gold Red Jade

Sött halsband från arena copenhagen

Ska du partajja idag?

Ska du Partajja idag?


RSS 2.0