Och nu läggs bloggen ner!

Och nu läggs bloggen ner!!!

Ledig idag igen...

Hoppsan! Var ledig idag också tydligen så nu ska jag sätta igång med att plugga latin. Jag har kommit en bit på alla benen men det är verkligen mycket kvar att plugga på till tentan på måndag.

Jag ska ner till lägenheten och mäta och så idag också. Så att vi kan börja med allt för just nu står det bara still och det är lite jobbigt när man går och kollar soffor och inredning överallt:D

Hoppas ni har sovit gott och får en bra dag. Jag ska ut och partajja ikväll!!!WIHOOO

Idag är min enda lediga dag!

Idag är min enda lediga dag denna veckan och jag känner mig lat. Jag orkar inte träna och jag orkar inte plugga. Det är skmt för det är typ det enda som mitt liv går ut på och jag som egentligen har all tid i världen till men ändå gör jag det inte. En tenta på måndag redan som vi har kunat plugga till i en vecka bara. Känns lite sådär faktiskt när man ska lära sig en massa ben och grejer på svenska OCH latin. Men kuggar man så är det ju bara att göra om=). Det är det som är så skönt med uiversitetet, att man kan bara bli godkänd eller underkänd. Sedan finns det möjlighet att göra omtenta. Jag fick höra igår att man får gå en termin och sedan kan man göra uppehåll. Jag har funderat på att göra det men samtidigt så missar man ju alla festerna och sånt och klassen. Det har iofs tagit ett tag för oss att lära känna varandra men det börjar saaakta,sakta bli bättre.

Nu ska jag i alla fall ligga i sängen och plugga latin!

Skulle gå upp klockan 9.00

GODMORGON!!!!

Jag skulle gå upp vid klockan 9.oo idag för att plugga till tentan på måndag. Vi ska kunna benen i kroppen på latin och svenska. Det låter svårt och verkar svårt men jag brukr ha rätt så bra minne när det gäller sådant så jag tror inte att det ska vara några problem. I alla fall så tänkte jag att jag skulle gå upp oc plugga men jag gick upp 10.00 istället och duschade och nu måste jag ju föna håret och köpa mat och klockan 13.15 börjar en föreläsning om mikrobiologi. Ja, vi får se hur det går.

Förresten! Barnkalaset var skitkul. Jag drack alldeles för mycket och kommer ihåg alldeles för lite men kul var det. =) Den 25 oktober är det sittning igen och då är det tema Torsk på Tallin och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till. Eda kanske=)

Nu måste jag i alla fall sminka mig, föna håret och handla!

Pussen

I HATE SCHOOL



I HATE SCHOOL...

Tentan gick bra!! Hoppas jag=/

Tenta idag!!!

Och hur gick det då undrar alla?!
Det lilla som jag hade ansträngt mig att plugga på var ju självklart det som kom. I det häfte där det stod vad vi skulle kunna till alla seminarium stod ju självklart också vad vi skulle kunna på tentan. Det stod:
Du är godkänd om du kan förklara de olika begreppen vårdrelation, lidande, hälsa och livsvärld.
Du ska också kunna förklara vad begreppen har för roll i dagens vård.
Sedan skulle vi läsa i en bok och ta ut begreppen i texten.


Jag var så himla trött på allt plugg och även om jag hade en veckas ledigt för att kunna plugga till tentan så sket jag i det. Jag satt i biblioteket och tänkte: Jag ska bara plugga på det som står att jg blir godkänd för och blir jag inte godkänd även om jag bara har pluggat på det så kan jag klaga för att de lovade att jag skulle bli godkänd om jag kunde det som de hade skrivit. Eftersom att detta var min första tenta så visste jag inte alls hur det gick till så jag brydde mig inte så mycket om att plugga utan tänkte: Jag ska bara titta på hur tentan ser ut och hur det känns att göra den. När jag kom in i skrivsalen och fck häftet så var det ju det som jag hade pluggat på. Jag hoppas att det gick bra=)

Imorgon är det sittning på skolan!!!!
Tema: Barnkalas=) Längtar!
Jag hade planerat att vara fiskdamm men sen fick jag höra att en annan tjej skulle vara det så jag ska vara snornge istället.

Puss med er

är allergi en sjukdom?

Läser här i en av mina läroböcker att allergi är en sjukdom. Är det verkligen det?!
Jag har inte ens reflekterat över det. Det är ju en allergi enligt mig, inte en sjukdom. Det betyder att jag har en sjukdom?!?!
neeeeeee...Det kan väl inte stämma.

Imogen Heap - Just for now

Jag är en sån person som gillar "konstig musik", eller sånt som folk ofta upplever som märklig. Vet inte varför.

http://www.youtube.com/watch?v=25VGdNU3nrU

Det coolaste med denna låten är att hon är en person och gör allting.

Åter till pluggandet kanske...

Plugg igen

Ja, Plugg igen ska jag väl försöka med men jag  känner själv att jag inte kommer någon vart. I detta fallet handlar det om att sa repspekt till patienten osv. Sådana saker är självklara, i alla fall för mig och jaghar jättesvårt att plugga på det då. Jag ska i alla fall försöka bita ihop och efter lunch så drar jag till biblan och sitter där hela kvällen. Sen om jag får någonting gjort under just den tiden skiter jag faktiskt i. Men nu ska jag gräva ner mig i böckerna och hänga på faceboken(vet inte varför)

Puss och heeej

RSS 2.0