Nails done...

Jag har gjort det sista för idag och det är att fixa naglarna. Gjorde en akutmålning med rosa ig¨r och det blev skitfult. Har kvar det på tånaglarna och det MÅSTE bort...Ska sova nu och gå upp tidigt imorgon för att jobba såklart. Har kolla på ett SATC-avsnitt och jag tror att det får avsluta kvällen.


     
                            Före                                                                             Efter

Nörd eller ej?

Har du inte tid att gå till gymmet?! Köp dig ett tvspel istället. Eyetoy eller Wii. De är utmärkta för den som vill mixa träning med nöje. Får du inte träningsvärk dagen efter du har kört det så är du unik! Köp det!! Jag vet att jag låter som en nörd men vem bryr sig!=) Jag börjar få lite ont i huvudet=S

http://www.gamerevolution.com/oldsite/previews/screens/ps2/eye_toy/eye_toy2b.jpg

Aldrig mer jobb

Jag är äntligen hemma!!! Efter ett helvete på jobbet! Allt har gått fel och allt har skitit sig. Ingen ordning på någonting och jag ville bara skita i allt och gå hem. Jag såg dessutom att jag har ett helvete till schema denna veckan och vet inte riktigt hur jag kommer att överleva...Jag måste måla naglarna idag och köpte naglack på Åhlens. Det kostade bara 49 kronor idag. Var halva priset eller något så jag tog två medan jag har chansen. Jag slängde mig i sängen och kollade på Sex And The City och nu är jag kanonsugen på Geisha men borde egentligen inte äta sån. Tänk på figuren Ela!!

Snart är det Dr Phil och det får jag väl se då och sen måla naglarna och till sist är det väl kväll och läggdags...igen!!

Jag hoppas på bättre väder i veckan. Alla går runt och pratar om det men jag vill inte ens se på prognoserna. Man blir ju ändå bara besviken...





Söt klänning!! Jag är inte så in to blommigt annars men den här var lite lagom...

Lipgloss som glass...

                         
Jag tror att jag ska köpa en sån här liten söt lip gloss-burk i form av en glassförpackning. De är säkert inte sådär superbra men de var så söta=)


Ett helvete!

Godmorgon du som har sovit länge idag!
Själv har jag haft ett helvete på jobbet och jag vill bara hem. När man är själv och inte kan allt så kommer ju självklart alla svåra kunder. Varför är det så??
Hörs sen! Nu ska jag ta mig en välförtjänt fika och bara skita i allt.

dags för uppstigning

Uppe och hyfsat pigg. Jag får skjuts till jobbet idag och det känns ju ljuvligt. Där tjänade jag en kvart. Jag hade ju städat mitt rum för några dagar sedan och nu har det lyckats hamna grejjer lite överallt så det ser stökigt ut igen. Men nu får jag väl packa ner all mat och allt så får jag sticka sen. Vi hörs..

hatt eller...?

Kolla in mitt "hatt eller...?"-inlägg tidigare i bloggen! Tycker de ser så roliga ut=)

jag ska bara...

Nu ska jag bara kolla på sista delen av SATC sen sova. ska upp klockan 05.00 för att jobba. KUL!!
Natti med er och tack för idag=)Borde sovit för länge sedan!!

kolla vilka designprylar till datorn!

Stickers till datorn ska jag köpa men jag vet bara inte vilken!! Just nu så är jag inne på den längst ner men jag ändrar mig hela tiden! Vad tycker du? Hjälp mig! Åter till fotbollsfinalen nu!!



















Sex And The City dammsugare och vindruvor...

Här har vi min söndag på ett kort. Sex And The City, dammsugare och den nya skålen från Jellybean med lite vindruvor. Lite nyttig måste man väl ändå vara=P. Inte för att jag behöver äta onyttigheter men jag orkar inte bry mig just för tillfället. Live your life! Ska hem till L lite senare med. hon fick komma hem från jobbet några timmar=)

Nu ska jag flyga in i SATCvärlden igen



Longchamp Mulberry Calvin Klein och Gripsholm

Dåså är det mindre än ett halvår kvar till julafton och jag har haft kalas. Jag fick jättemycket saker men kameran lyckades ta slut på sitt batteri och laddaren ligger någonstans där jag inte har någon aning om. Bilerna nedanför visar lite presenter som jag hann ta kort på. Det blev inte så bra bild på nattlinnet eftersom att det var ett foto i ren panik eftersom att jag visste att batteriet skulle ta slut. Igår blev det en sen natt med tanke på att jag började kolla på Sex And the City innan jag skulle sova och där blev jag fast. Det i sin tur ledde till att jag sov till halv ett vilket jag aldrig gör nu för tiden. Det blev en brunch med familjen och nu sitter jag här uppe igen och ska kolla vidare.






Skorna fick jag inte i present utan de köpte jag sjäv för 129 kronor(tror jag) på H&M



Longchamp X 3 blev det i present och jag har länge kollar på den plånboken!! Wiiie, nu fick jag ett helt set.

 
Nattlinne á la Calvin Klein som inte blev så bra på bild. Det var i alla fall underbar färg och materialet var fantastiskt.



Blommor från älskade P. Nu hade en del av bladen vissnat lite så jag tog på en blomma istället som inte heller blev så bra på bild men tänk dig en superstor bukett med rosor och annar rosa.



Sängkläder önskar jag mig alltid. De här är från Gripsholm.



Mulberryväskan är faktiskt inte nu och det blev ingen bra bild heller men jag tänkte ha min dator som jag fick i den när jag reser och sånt. Istället för att ha en tråkig "vanlig" laptopväska.

Blev inte som jag hade tänkt mig

Ändrade planer! Jag kan ju inte direkt påstå att jag är ett superfan utav Sex And The City, eller rättare sagt när jag tittar på det så är det svårt att sluta. Jag tycker dock inte om att sitta och titta på film mitt på dagen eller till och med en hel dag så då blir det att man inte får tiden att räcka till ett avsnitt ens. Jag har fått låna olika säsonger i taget av min vän och jag är på andra nu som jag har haft i typ 4 månader utan att ha hunnit röra. Jag tror det är säsongerna som jag får i alla fall. Men nu blir det lite SATC i alla fall och sen får vi se när jag lyckas somna. Det blir ingen väckarklocka imorgon för min del, jag ligger nämligen några timmar minus sedan denna veckan.

Hej så länge=)

http://upload.moldova.org/movie/2007/dec/sex-and-the-city-movie-trailer.jpg

nu får det vara nog!

Jag har precis lyckats hitta och slå ihjäl en mygga på mitt rum så nu är det nog läggdags för min del. Ögonen känns rätt trötta. Borsta och sen i säng!!!

Godnatt med er hoppas ni haft en bra dag.

hatt eller...?


Hatt eller blomrabatt?



Hatt eller bad hairday?


'
Hatt eller staty?



Hatt eller inredningstidningshållare=P?



Hatt eller ostbricka?



Hatt eller...eeerhm...korallrev?



Hatt eller rockring?




Hatt eller vas?



Hatt eller fjärilflock?

SE DEN!!

Hejhej.
Idag har det varit konfirmation hela dagen med en massa god man och annat lyx som man inte får äta eller göra på en vardag. P åkte iväg i en vecka eller något så honom kommer jag inte att se röken av.=(
Jag hade som plan att titta på Sex and the City men datorn verkade inte vilja läsa skivan eller något så det blev en annan film.

Den kan jag absolut rekomendera. För dig som tycker att dagboken, eller the notebook som den heter på engelska är bra kommer gilla denna. Dagboken handlade om den eviga kärleken mellan ett par, trots att allt inte alltid är så lätt.
Den bästa av mödrar handlar om den eviga kärleken mellan ett barn och ett par. Utspelar sig under krigstiden i Finland och Sverige.
Ryssarna bombar Eeros hem och blir iväg skickad av sin mamma till Sverige där han blir placerad hos ett par vid havet. Fosterpappan och Eero fastnar tidigt för varandra men mamma, som helst av allt ville ha en flicka som fosterbarn är svår att tas med och Eeros får kämpa sig igenom både svenska språket och det svenska paret...SE DEN!!!



"Den bästa Av Mödrar"

http://web.telia.com/~u80100247/projekt/hemsebio/film_bilder/den_basta_av_modrar.jpg

Kalas ju!

Det blir en stressig dag idag. Jobbar till klockan 18.30 och sen är det kalas klockan 19.00. Jag tänkte gå på lunchen och hitta en klänning också. Annars kommer jag stå hemma i 2 timmar och försöka välja kläder och tycka att inget passar osv. Har hittat en klänning/tunika men den kändes lite genomskinlig när den hängde. I affären. Det är planerna för idag i alla fall=) Vi hörs


Bra eller dåligt att lägga ut sig själv på internet?

Tycker du att det är bra eller dåligt att lägga ut sig på internet?
Med det menar jag då T ex blogga, bilddagbok eller också facebook. Just att lägga ut bilder på internet kan jag vara lite skeptisk till. Som på bloggen eller så. Jag är säkert jättenaiv och så men lite försiktig ska man nog vara.
Såg en artikel på expressen tror jag det var där några på redaktionen lekte inbrottstjuvar och skulle försöka hitta ett inbrottsoffer på facebook. Detta gjorde de genom att hitta någon som hade skrivit att den skulle iväg under en viss period eller var iväg och la upp en massa bilder från sin resa.
Jag vet inte hur pass försiktig man faktiskt borde vara.


Nu orkar jag inte mera...

NU är det väl läggdags för mig...Jag orkar inte vara vaken mera! ska hem till P och sova och sen är det jobb, IGEN!
Börjar lite senare som tur är.
Jag har väl städat för det mesta idag och imorgon är det kalas direkt när jag kommer hem.
Grilla och sånt som man kan hitta på. Verkar som att det ska regna men det var väl inte direkt någon överraskning.

Ha det bra med er och godnatt=)

Smutsig...

Det är hemgång vid klockan tre och det kommer kännas underbart.
På mitt jobb är det så att det spelar ingen roll och man tvättar kläderna innan man ska ha de på sig. Det räcker med att ha varit här i 10 minuter så är man smutsig. Kjolar, byxor och tröjor är gråa istället för blåa. Händerna tvättar jag nog minst 6 gånger under tiden jag är på jobbet. Hopplöst...
För att inte tala om naglarna som faktiskt håller hyfsat bra med tanke på att jag inte direkt är försiktig med de i jobbet.

Menmen. Jag kan ju som tur är duscha när jag kommer hem=)


"Ibland är det mycket månad kvar i slutet av pengarna"

Godmorgon alla!
Sovit gott?
Jag har sovit ganska dåligt som ni kan läsa i förra inlägget men nu är jag uppe pigg och glad=)
Jag tror att det kommer bli en bra dag idag och jag kan inte vänta tills jag får komma hem och städa. En sån dag är det. Jag har inte städat på länge så igår blev det en utrensning och sommartema på rummet istället för mörka färger. Kalas blir det på fredag också och jag ska städa så att mamma slipper.

En på jobbet sa något smart.
"Ibland är det mycket månad kvar i slutet av pengarna"
   Tyckte jag var bra sagt.

Hoppas ni är glada och nöjda nu när lönen kommer.

Okej, jag är vaken...

Två veckarklockor senare och jag sitter här. Jag har inte kunnat sova så bra i natt med tanke på att mobilen har haft dåligt batteri och vibrerat vid alla varningar om lågt batteri...
Jag tror mig ha ett svagt minne av att jag var påväg upp en gång klockan 03.00 också för att jag trodde att klockan var 05.00. Gissa om jag kommer vara trött runt lunch!!
Måste i alla fall äta frukost och sminka mig nu. FÅR INTE KOMMA FÖRSENT!

Då var det dags

då var det dags att lägga sig för lilla mig! Har fixat iordning lite på rummet så nu är det mörkmörk lila och beige istället för vitt. Vitt kan se så smutsigt ut om man har en massa grejer så då kändes beige bättre. Jag har ju iofs vitt på tre väggar men det syns inte lika mycket nu. Jag ska sova nu för jag börjar klockan 6.00. Vet inte hur jag ska orka det men jag får göra så gott jag kan. Ha en bra kväll!!
Kram

Ser det inte gott ut så säg

Jag står här och filosoferar om solen och värmen. Idag när jag gick från bilen till jobbet så upplevde mina ögon att det var så ljust så de tårades och tårades. Folk måste trott att jag var superledsen!
I alla fall så hittade jag en drink som jag hdae velat ha just nu. Eller tänk att sitta i en solstol med en lila drink i handen. Den är ju utan alkohol och är man nu jättesugen på lite sprit så kan man ju ta det.
Den verkar rätt hälsåsam med kanel, som är bra för hjärtat och annat.
Mums...=)

Blåbärsdrink med tofu och solroskärnor.


 




1 stort glas

100 gtofu
0,5 stbanan
1 dlblåbär
2 dlhavremjölk, eller vanlig mjölk
1 mskhonung, flytande
1 msksolroskärnor
2 krmkanel


Gör så här

Mixa tofu, banan, blåbär, mjölk och honung i en mixer till en slät dryck. Häll upp i glas, strö över solroskärnor och
pudra över lite kanel.


Recept: alltommat.se


Orkar inte...

Orkar inte vakna
Orkar inte gå upp
Orkar inte klä på mig
Orkar inte äta frukost
Orkar inte borsta tänderna
Orkar inte sminka mig
Orkar inte köra bil
Orkar inte jobba
Orkar bara sluta
Orkar bara köra hem
Orkar bara låsa upp dörren
Orkar bara sova....

JAAAAAA

JAAAAAAAA....Äntligen får jag sova. Har varit en underbar födelsedag men nu är det dags att ladda batteriet.
Jobbet väntar och jag kommer inte orka stiga upp i tid. Det betyder i sin tur mhhycket stress men vad gör man inte för att få sova 8 minuter längre än beräknat.

Hoppas ni har det bra också=)


Nattinatt

GRATTIS!!

Det låter hur ego som helst att göra en fet rubrik med GRATTIS MIG men det är ju så.
Hela familjen kom upp och sjöng och det var första gången i mitt liv som jag inte legat spänd och väntat på att de ska komma in och sjunga och höra hur de prasslar utanför rumsdörren.

Nu är det bara ett problem! Efter 20, vad har man att se fram emot då? Ja, självklart barn och bröllop och allt men rent åldersmässigt så är det ju inget mer man behöver uppnå. Gå på krogen får man, köpa alkohol får man och sitta i fängelse får man. Från att vara ett litet sött barn blir man på några år en vuxen människa som ska ta ansvar för sig själv. Men nu är det ju så att om jag är vuxen nu så betyder det att jag kommer vara som jag är nu i resten av mitt liv. Det i sin tur betyder att jag kommer vara en otroligt barnslig och omogen människa=) höhö.
 
Såhär dags står jag på jobbet och har till och med hunnit köpa en tårta till kollegorna. Jag ville ha lite fritid idag så jag fick sluta vid 17.00. SKÖNT!!!

Det verkar bli en ny storm eller något också för det blåser rätt kraftigt. Kan inte låta bli att tycka synd om alla som bor på landet och i små stugor som blir strömlösa! (Oj, jag är nog vuxen om jag bekymrar mig för de på landet)

Ha en bra dag=)


Grattis imon!!

Hejsan. Ja, vad har hänt sedan sist? Jag har scraapat och jag hade planer på att köra en liten spa-behandling på mig själv. Dock så har jag inte hunnit(vet inte vart tiden tog vägen)
Ska göra det nu, eller i alla fall en liten mini spa-behandling.


Gissa vem som fyller år imon då?!  

Jag vet dock inte om jag ska skratta eller gråta. Vill inte, vill inte!
Är det dags att prata pension nu när man inte uppskattar sin födelsedag?!





Förresten! Köpte en Venus Breeze. Fick höra att den var bra så nu är det upp till bevis!
Det är tydligen inbyggt allt och jag vet inte riktigt om jag litar på sånt! Men det är därför jag ska testa den.
Nu är det väl bäst att gå och lägga sig så att de andra kan slå in mina presenter=)
Sen ska jag vakna som när jag var liten vid klockan halv sju för att sedan lossas sova när de kommer in och väcker mig.
Eller förresten! Jag ångrar mig! Ska sova som en stock!=) God natt alla

Något jag stör mig på!


"Vänner" som hör av sig när det passar! Vad är det för stil??
Va?
Först är man bara snäll och sen när det ska handla om alkohol är man bästa kompis. Sluta höra av er om det bara handlar om det!
Ni får inget! Har aldrig fått och kommer aldrig att få!
Fatta! Hur trög får man va?

Att göra på en lunchrast...

När man har lunch i en timme är det inte så mycket som man hinner med, även om man vill gå på stan och shoppa och äta god mat. Gärna ta en kaffe på starbucks också.

Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Solen som var vaken när jag gick till jobbet har tagit lunchrast och somnat eller något för här syns den inte till. Istället så regnar det hela tiden...kul!

Nej, det blir till att stanna inne och värma sin medtagna mat på mellan 6-7 minuter och ta av plasten och äta. Tidningen med korsorden i har jag gömt längst ner i tidningshögen i fikarummet så att ingen annan ska fundera på att lösa vidare på de. För första gången så är det korsord som jag kan lösa.

Den vegetariska maten som jag skulle testa hade smaken av ingenting och därför känns det som om jag inte har ätit någonting heller. Kanon verkligen! Superbra!

Vart är de glada minerna? Jo, de försvann någonstans bland molnen...






Idag är början på resten av ditt liv...

Godmorgon. För dig som precis har vaknat kan jag bara säga: Skönt för dig!!

Själv gick jag vid fem för att gå och jobba. Det var väldigt tungt idag måste jag säga och jag känner mig fortfarande som en halvt levande zombie. Men jag är glad ändå. Jag gick till jobbet med soluppgången och allt verkar bara allmänt trevligt.
Jag och L pratade utbildning igår och jag har funderat. Hälsovård kanske vore något för mig ändå. Manikyr är någonting som har intresserat mig sedan urminnes tider och fransk manikyr har jag målat på mig själv sedan årskurs 6. Kanske borde bli manikyrist och starta min egen salong eller något=)
Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och gå till en vägledningsmänniska på arbetsförmedlingen. De kanske inte kan hjälpa mig helt men lite på vägen i alla fall.





Är Fajitan varm???

Jag gjorde världens klantigaste sak igår. Familjen satt och skulle äta Chicken fajitas och mamma hade köpt en ny fajitasförvarare eller vad man nu ska säga. En stor skålliknande sak som ska hålla värmen. Jag hade tagit en och lagt på tallriken och hade till och med hunnit speta på creme fraiche i botten. Sedan började mamma prata om sin skål och sa" den håller väl värmen bra". Jag var ju tvungen att känna på min då men tänkte inte på att jag hade creme fraiche på den och jag kunde ju inte bara känna i kanten, utan var tvungen att lägga hela handen över hela fajitan. Jag upptäckte att något var konstigt när fajitan var klippig och lite kall. Det är svårt att förklara så att det blir lika roligt men det var skitkul i alla fall=)

Absolut Citron och tårta...

Hejhej mina vänner!

Det var någon dag sedan jag skrev men jag var så himla sjuk igår att jag bara låg i sängen och kollade på film. Jätteskönt faktiskt.

Midsommar var supertrevlig. Jag åt hela dagen och spelade fotboll och huttade om vartannat. Och det var väl för väl att det regnade, annars hade jag inte trott att det var midsommarafton. Nu är det dumma bara att det går mot mörkare tider igen. Jag har funderat på det i två veckor och jag förstår egentligen inte varför man bor i detta land. Visst, det finns så mycket bra i landet och hade det varit dåligt hade man kunnat påverka det(lite i alla fall) men detta väder. Det är ingen som kan bestämma över det och tre fjärdedelar av året är helt kass. Bor man i Australien till exempel så är deras vinter som vår sommar. Det skulle inte förvåna mig om det blir regn hela denna sommaren också. Det gör iofs inget för jag ska ändå bara jobba och under mina veckor av semester så kommer jag att fly landet i alla fall. Nu syns ju inte min söta klänning som jag hade på på mig, utan det är tjocktröja som har åkt på pga kylan. 
Vädret spelade ingen roll denna dagen och vi hade hur mysigt som helst=)
Hoppas ni hade trevligt också.






 

Det slank ner en och annan Absolut Citron.
Tyckte det var fint med snapsglasen på bilden med. Försökte få glasen att se ut som de skålar, samtidigt som de representerar den svenska flaggan. Man ser klart och tydligt att färgerna förenar sig med varandra.





Efterrätt efter maten men förätt innan tårtan( Sa ju det, mycket mat)






Efterrätt i form av en tårta.




Lite godis och vindruvor på gjorde efterätten komplett och såhär såg det ut.






Där borta i den röda ringen ligger den stora staden(Firade midsommar på landet) och de stora regnmolnen också. Syns inte så tydligt men det var rätt mörkt där borta
.

Get over it! och trevlig midsommar

Jag hade planerat att sova länge idag för att få vila ut men klockan 9 börjar P stånka och stöna för att han är förkyld och var tvungen att snyta sig extra högt för att jag skulle vakna. Skit var det. Så nu sitter jag här lagom på humör...
Jag är för övrigt hes idag och allmänt trött i kroppen. Jag ska till P:s föräldrar först och äta sill(som jag inte äter) Sen bli det kusinerna för några snaps och middag. Kanske ett dopp i poolen också men det beror på hur jag känner mig. Jag har tv.n på i bakgrunden och det är fortfarande repriser från både Sveriges och Rysslands match och nu är det Tysklands alla mål i Tyskland-Portugal. Har de inget viktigare att visa än repriser på fotbollen??
Fotbollen verkar viktigare än alla nyheter i världen och det är mer uppståndelse om fotbollen än vad det är om krig i världen. TV, get over it! Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för resten av dagen. Det blir en vit liten klänning som jag tar kort på sen!



Helt plötsligt blev jag sugen på en cosmopolitan!! Hmmm...undrar varför egentligen





Här är en bild som jag skulle vilja förklara som midsommar. Det ska bara vara lite regndroppar också=) Det är väl konstigt att det ska regna varenda midsommar! Men skitsamma, det är lika skoj för det.


Hajhaj

Dags att sova!!! Hörs imon

Ursäkta röran, jag bygger om

Bloggen ser förljävlig ut men jag håller på att fixa lite...eller något.

Nu blir det läggdags. Trött och ont i öronen.

Godnatt med er

Sommarfin

Så här vill jag se ut när jag är på semester i sommar. Relaxed stilmen som inte ser slafsigt ut. Okej, softypants är sköna men man ser ju inte direkt fräsch ut i de. Med en beige ton all over och en skinnväska från Diesel som går att använda i ur och skur.



French Connection Daisy Beaded Silk Shift Dress ASOS Filigree Butterfly Detail Bangle

ASOS Leather Twist Toe Loop Flat Sandals Diesel Large Leather And Canvas Shopper

En fikapaus med Yoggi tack...

Tiden går sakta här på jobbet! Jag behöver en fikapaus! Yoggi har blivit en trogen fikavän de senaste veckorna. So be it om 20 minuter.Mums...=)


                                                    

UPPE MED TUPPEN

Dagen har börjat bra. Måste till smyckesaffär när jag slutat och sen blir det hem och kanske fixa till bloggens utseende. Jag ska ta på mig utmaningen att försöka klara det själv men vi får se hur det går. Säkert inte alls bara för det...

När solen ITSELF inte är till någon nytta...

Läggdags! in hjärna fungerar inte riktigt och jag har upptäckt at bloggen mestadels handlar om att jag jobbar och är trött=). Får nog skriva om något annat också.
Söt klänning va? Lite pluttepluttig...
FÖRRESTEN, hittade en supersöt tröja idag på väg hem från jobbet! Den ska jag köpa imorgon om den inte kostar 5000 eller så=) Nu blir det måla naglarna, oboy och en macka innan läggdags! Brun utan sol i ansiktet med är väl lika bra när solen itself inte är till någon nytta.

God natt alla





PANK

Bara sex timmar eller något=) är jag ledig ända till klockan 06.00 imorgon. Lyxigt va. Jag kan inte köpa något på stan i stort sätt eftersom att jag inte har så mycket kronor kvar på kontot. Får väl ta lite av mina undangömda guldpengar=)

DE SJUNKER SAKTA SAKTA

Idag jobba jag heela dagen och jag känner redan nu att mina ögonlock börjar sjunka ihop sakta sakta. De sjunker inte ihop för att jobbet är tråkigt utan för att jag vet hur länge jag ska stå här. Bara stå och stå. Jag sitter en timme när jag äter och sen står jag igen.
Jaja, jag kommer känna mig duktig när jag har klarat av denna dagen men det värsta då är ju att det återstår ett antal till sådana här dagar innan helgen.
HÅLL UT ELA, HÅLL UT!!


SÖTT

Vitt ska det vara! I alla fall om jag får bestämma i sommar. Fast armbandet är ju iofs svart men det var rosa blommor på=)
Från Asos och jag tyckte det var sött. Jag har inte så mycket att skriva om idag. Jobbat hela dagen ju


SNYGGT GLASUNDERLÄGG

Jag vill inte gå upp! Vill inte! Vill inte! Behöver sova i 3 timmar till men nu ska jag till jobbet istället. Jag vill ha sommarlov och inte göra någonting=(

Titta vad häftiga!=D


SNYGG JACKA

Hittade en liten söt ring som jag tror att jag har sett innan. 

Jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig i tid. Borde varit i säng för två timmar sedan men det är omöjligt så nu är det dags. Nattinatt


                




Lite herrkläder var längesen jag la upp.  Ha inte de här färgerna samtidigt men schysst jacka colla byxor och fina skor. Allt utom byxorna är lite för varmt just nu, eller det andra kan man fasen också ha så kallt som det är nu.









Godnatt/ Ela
      

SKITER I DET

Vart är solen??!
Kom hit nu!!



God morgon förresten! Jag gick och la mig jättesent och gick upp supertidigt. Meningen var att jag skulle träna men jag skiter i det nu och städar hemma istället. Blir kalas lite senare idag för mamma.

DENNA VILL JAG HA PÅ MIG

Måste påpeka innan jag går och lägger mig att den här tröjan har jag börjat tycka om mer och mer. Den har varit uppe på bloggen innan och ligger nu bland "Mode för henne" med lite andra plagg. Hoppas att den ligger fint ihopvikt imorgon överst i garderoben, klar att ta på sig.(Hoppas går ju)




  

SÅHÄR KÄNNER JAG MIG NU

En bild säger mer än tusen ord!!!


Godnatt



HIGHER AND HIGHER

http://youtube.com/watch?v=U2xq6bQrHJM


Lyssna och njut. Underbar artist och sångare! Go Cas Haley

Jag har inget att göra Jag bara sitter här till ingen nytta på en lördag. Fast jag är trött så det blir väl sängen snart. Eller nått

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?

vad är det för fel på mig?
Jag är sugen på kakor och söta saker hela tiden och jag äter det också. Jag dricker i alla fall mjölk till om det nu är till någon tröst.



Visst ser det gott ut??

HEJA SVERIGE

Heja Sverige. Ska till Campus och kolla med L idag igen. Måste bara få i mig lite mat och sminka mig först=)
Ja, det har väl inte hänt speciellt mycket sedan senast.



Supersöta örhängen från Disney Couture. Vill ha.


GRATTIS MAMMA

Grattis kära mor på födelsedagen! Alla hemma har ju dock jobbat hela dagen men vi tar det när du kommer hem.

Det känns inte som att det är fredag idag. Jobbet har varit riktigt jobbigt och jag höll på att falla ihop den sista timmen. Sedan hade jag ju cyklat idag eftersom att det var fint väder och jag behöver lite motion. Jag släpade på ett supertungt paket som P skulle ta med sig till tyskland och på hemvägen skulle jag handla lite till tårtan vi har gjort. Nu är jag hemma i alla fall och jättetrött. Mamma kommer snart hem så det blir till att fira med pizza(ingen orkar laga mat) och tårta som jag och bror har gjort. Pappa har väl mest kollat på fotboll om jag ska vara ärlig=P

Innan jag stack till jobbet var jag på skolavslutning i kyrkan för att höra en låt som de hade sagt att de skulle sjunga, dock så fick de inte sjunga den för att den inte passade i kyrkan men det var så fint. Alla grät och var trött, vilsna och bakfulla.
Ha det så bra ikväll alla=) kram på er

    


 

jOBBIGT

JOBBJOBBJOBB! Det är iofs roligt men när man ser studenterna som går utanför och visslar i sina pipor så blir man ju bra sugen på att gå ut och titta på de=) Alla är så fint klädda och jag vill inget annat än tillbaka till denna dag för ett år sen när det var min dag. Igår såg jag världens häftigaste färdmedel för några studenter. de flesta stod på sina lastbilsflak, lagom fulla för att trilla ner. Men sen var det 5 killar som kom på en sån där lite scooter som alla små barn hade för några år sen. De var så fint klädda i björkris och ballonger och sen kom de nerkickandes gatan i rad till bankomaten lite längre ner. Det såg helkul ut. Inte för att jag hade velat ha en scooter själv att åka på men det såg kul ut när de gjorde det och de var så glada så. Vill också ta studenten

VILL HA TRÖJA

Kvällens outfit, Om jag hade haft plaggen hemma i garderoben! Tröja = Mysig och jag vill ha den! Har varit på studentfirande idag och man tänker tillbaka på den gamla goda tiden för ett år sen när det var ens egen tur. Underbar kväll. Nu ska jag sova. Är helt slut och jag börjar 9 imon och jag måste tvätta håret, måla naglarna och ta mig dit innan. Efter blir det studentuppvaktning igen.Sov gott alla=)




 



   
 
   

Stress stress stress

Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med de resterande dagarna denna veckan. Idag är det två studenter som jag ska hinna med och jag jobbar sent. Sen imorgon är det säkert 5 studenter som jag behöver gå på , dock så kommer jag inte hinna med alla. Mamma fyller år på fredag och jag kommer inte hinna köpa present! Jag kommer inte hinna!

Behöver coola ner med ett spa kit! GE MIG


SNYGGA KLÄDER OCH FOTBOLL=)

Hejhej bloggen och grattis Sverige! Det sista målet var coolast helt klart=). Jag brukar inte vara så insatt men idag satte jag och vännerna i ett rum med en masa studenter på campus och kollade. Jättetrevligt att inte bara sitta hemma och uggla. Nu ska jag i alla fall ta bort sminket och sen sova. P väntar på mig och jag är jättetrött! men vi hörs imon!pussen

Lite kläder att ha på sig också:

 



TRÖTT!

Har varit vaken i två timmar redan och det känns!Men måste man jobba så måste man...Mina ögon är helt röda och min hjärna har inte riktigt börja fungera ännu. Egentligen så tycker jag inte att jag borde få jobba när jag är så här trött. Jag kan ju skrämma iväg kunderna=P. Det som är positivt med dagen är i alla fall att jag får sluta tidigt men jag ska hem direkt och sova. Tänker lite på dagens studenter som får ett rätt kasst väder. De kunde ju ha tagit studenten förra veckan i alla fall. För min egen del så tycker jag att det är rätt skönt med kallare väder. Jag har haft ont i huvudet i tre dagar och jag misstänker att det är för att man gör det där klassiska felet när det är varmt och inte dricka tillräckligt. Jag hoppas att jag får slippa det idag.

Fungerar det?

testing testing=) bloggen verkar ur funktion=S

Sjung om studentens lyckliga da'r

Det känns som att studenterna har tagit studenten i en vecka med alla baler och pubrundor och annat men jag är inte trött på det för fem öre. Det är ju helt underbart när man ser en massa glada människor i sina fina klänningar och kostymer som försöker få ljud i sina kassa visselpipor. Stämningen i staden blir en annan och alla verkar uppåt. Förrutom de som är riktigt sura och tycker att "det är väl fan att de ska bete sig på det viset för på deras tid, då var det minsann bättre..."
Låt ungdomarna få hålla på! Det är deras dag som de har längtat efter ända sedan de började på dagis. Dock tycker jag att det kan bli för mycket av alkoholen just denna dag för alla studenter. På min student förra året var det ett antal som inte kunde stå upp och det tycker jag är rätt kasst faktiskt. Jag hade ju oturen att vara sjuk så jag fick inte dricka men jag hade lika kul för det måste jag säga. Och att skrika klarade jag inte av så jag fick ett megahorn att tuta med som hördes över hela stan=)
I alla fall, grattis alla studenter och lycka till i livet!

                      

LÅT PÅ HJÄRNAN

Igår fick jag en låt på hjärnan som jag inte har fått ur skallen ännu. Det hela började med att låten spelades på radion och sen var det kört!I två dygn har det bara gått på repeat och det är jobbigt. Jag gjorde några försök och lyssna på något annat för att få de låtarna på hjärnan men det gick inte...suck



Här är låten förresten
http://youtube.com/watch?v=JExzlhohAFw


Blonde

HEJ=)

Jag har kommit till det stadiet i mitt liv där jag tycker att det är så himla skönt att gå upp i tid så att jag slipper stressa med saker. Idag var det till att stiga upp klockan halv nio och nu har jag låång tid på mig innan jag börjar.
På tal om ingenting så önskar jag mig denna servisen från Design House Stockholm. Blonde heter den och finns i både randigt och prickigt.


Plugga eller inte plugga?

Nu känns det som att jag står mellan valet och kvalet i mitt liv. 20 år snart och jag vet inte om jag ska plugga till hösten. Egentligen har jag ingen lust, just nu i alla fall men jobba har jag inte heller någon lust med. Helst vill jag ut och resa men det kan jag göra sen. Skolan kommer ju i vilket fall som helst förr eller senare. Har jag valt rätt linje eller är jag inte tillräckligt påläst? Är det jag ska plugga ens min grej? Jag har ingen aning just nu. Dessutom kommer jag jobba hela sommaren och ledig i två veckor när jag egentligen hade velat ta tre veckor semester. Det ångrar jag nu. Slår vad om att det kommer bli en kanonsommar bara för att jag jobbar precis varenda dag också. Då kommer jag bli sur i alla fall.



Ont i huvudet

Ont i huvudet nu. jag tror inte att jag har druckit så mycket plus att det är sjukt varmt. Jag har lust att gå en lång runda ute och bara njuta av mörkret och värmen som ändå är. Min dag har gått åt att sola hos kusinerna men innan det så tränade jag faktiskt. Blev avspärrad från internetbokningen på träningen för att jag har missat 4 gånger på ett halvår. Då blir man avstängd en månad och får då ringa och boka tid. Det är för jobbigt för mig så det blir att jag inte tränar lika mycket. Dessutom har jag inte tid. Jobbar ju bara hela tiden. Har ingen lust att jobba denna månaden, eller den efter=( Ska bli skönt med två veckor semester i juli i alla fall. Jag har till och med blivit lite solbränd. Det är ju svårt att bli det om man jobbar hela tiden men idag lyckades jag vara ute lite. Hoppas det håller i sig=O)

Grilla och vin

Hojhoj! Klockan är mycket och jag borde sova nu. Mina ögon känns som tunga betongblock för tillfället. Igår var det en mysig kväll med lite grill och vin. Åkte hem sen iofs medan de andra stack ut och festade men jag var rätt trött. Hade ju dock ingen kamera med mig eftersom att mamma och pappa hade den med sig på sin lilla resa de gjorde i några dagar. Detta är i alla fall en bild när jag är påväg hem=) bättre än ingenting alls i alla fall. Imorgon blir det träning vid 11.15 tror jag det var och sen hem fort och duscha för att därefter åka till kusinerna och bada pool och bara slappa. Har en tuff arbetsvecka framför mig enligt mig själv så jag behöver vila upp batterierna lite. En bra idé kan ju va att gå och lägga sig i tid för det första, vilket jag inte är den bästa på. Men jag får väl ta tag i mig själv och hoppa i säng. God natt med er.


Solsoffan som alla borde ha!

Här är den! för länge sedan upptäckte jag soffan men jag fick för mig att den var liten så att man precis fick plats i den men ack så fel jag hade. Vill ha=(  

                            

Steviekonsert


Jag SKA på Stevie Wonders konsert i globen den 9 september!JAG SKA JAG SKA!!



Tyskland 30/5-2/6 08

God kväll bloggen, eller godnatt snarare.
Jag borde ha sovit för länge sedan men jag har inte skrivit på länge och det är dags för uppdatering. Har jobbat typ hela tiden efter att jag kom hem från Tyskland förra måndagen. I alla fall så gick resan dit bra och vi fick bo hos en man som var president för tennisklubben som P spelar i. Världens finaste hus verkligen. Det var precis som att man var en gubbe i "the Sims" och att man hade fuskat till sig X antal miljoner och byggt världens hus. Vi kom fram sent på Fredagsnatten och klev direkt in till grannarna som hade bröllopsfest.
Dagen efter var det upp till klubben tidigt. Kasst väder var det också och jag ville för en stund hem till Sverige för att jag visste att det var varmt där. D, som jag kallar honom vi bodde hos frågade om jag ville kolla på P:s träning eller om jag ville följa med han och hans dotter på stan där de skulle beställa en resa till Australien men jag valde att stanna och kolla lite på klubben när jag ändå var där. Tycker inte riktigt om att bo hos folk som jag inte känner och ännu mindre om de inte talar samma språk. D skulle komma och hämta oss vid halv ett, men istället kom han runt 15.00 men det gjorde inte så mycket. Då kunde jag sitt aoch slappa i en stol och vila lite. Efter det var det vila som gällde i en halvtimme och vi skulle därefter till ett museum. Ljusmuseum. Det var faktiskt riktigt intressant och kul. Ångrar bara att jag inte tog lite kort. Det hade varit roligt. Restaurangen efter muséet och det slank ner en hel pizza. Väl på restaurangen så kom borgmästaren för staden och började prata med oss. D och han kände tydligen varandra. D drack mer och mer och hade väl druckit hela dagen i stort sätt och jag blev lite orolig för han körde bil efteråt. Inte för att han körde illa men man blir alltid orolig när alla här hemma säger: Drick inte när du ska köra.
Dagen efter så var det upp tidigt och komma till klubben klockan 08.30, fick alltså inte sova den dagen heller även om jag hade behövt det. P och hans lag skulle spela match någonstans och jag följde med. Det verkade bli en fin dag jämfört med dagen innan i alla fall. Det var bara ungdomar som vi var med nu och det var betydligt mer bekvämt än att åka med D. Jag kunde prata lite normala saker och inte bara vuxengrejer.
I alla fall så vann P både singel och dubbel men laget i helhet förlorade med ett poäng för att de hade skadade i laget och då vann det andra laget automatiskt vissa matcher. När vi kom hem så var det en matbit på klubben och sen hem och vila i familjens nyinskaffade solsäng. Bara P och jag själva för en sekund. Sängen väntade sedan på oss och så vi gick och la oss runt 22.00. Dagen efter så skulle vi åka från huset klockan 04.00, vilket betydde ännu en morgon utan sömn. Det bar i alla fall av till flygplatsen och incheckning och hela grejen. Det dröjde inte speciellt länge innan vi satt på flyget båda två och hade somnat innan det hade startat, vilket var väldigt skönt med tanke på att jag hade lyckats bli lite förkyld och trodde att jag skulle få ont i öronen under start och landning men jag klarade mig. Klockan 08något var vi på kastrup och runt 11.00 var vi hemma i Sverige där det var varmt!
 


Utsikt från solsängen med vattenfall och allt som man behöver för att kunna koppla av.




Utsikten igen. En av två konstgjorda dammar





Jag i solsängen. En sådan vill jag ha! Jag skulle till och med kunna ha den som säng på rummet utan problem, så mysig var den




Denna utsikten vaknade vi till varje dag. En rätt schysst tapet och ett riktigt häftigt rum. Det gula som är sängen var en vattensäng och det märkte jag först när jag vaknade första morgonen när jag hörde att det skvallpade i madrassen.


HEMMA

Hej! Hemma nu från Tyskland och vi bodde i världens finaste hus! Bilder kommer senare idag för nu är jag på jobbet=)
Hörs senare och gå ut i solen nu

RSS 2.0