Dumma

Hej bloggen. Jag försökte logga in igårkväll men det gick inte=(

I alla fall. Var i Köpenhamn igår och först hittade jag inte speciellt mycket och det var meningen men sen hittade jag saker som jag fakiskt behövde och lite till. Vanligtvis så brukar jag ångra hälften av alla mina köp men igår och idag så är jag bara nöjd. Känns skönt i alla fall=)

Dagens planer är: äta frukost, duscha, åka till farmor och äta med min kusin, jobba i typ två timmar.

Än så länge är det det som gäller. Blir inte stan i alla fall. Jag skulle ju inte handla något igår!!!!

Puss

Läggdags på riktigt...

Lyckas sitta uppe jättelänge när det är viktigt att jag ska sova tidigt. Kommer se ut som ett vrak imon. Bäst att jag sover nu då...Hörs imon.

God natt och sov gott=)

Stella McCartney

Förresten!!! Om du funderar på att köpa nya träningskläder så borde du titta på Stella McCartney's collectioner.
En del saker kanske ser lite skumma ut för den som inte vill bli uttittad(konstigt det ordet ser ut) på träningspasset. Jag förstår precis hur du tänker i så fall men vissa saker är i alla fall supersöta och snygga och det är ju roligare att träna fin än att träna i en gammal urtvättad tröja som är  storlekar för stor. Det brukar gå att hitta en del av sortimentet på outlets lite överallt så håll ögonen öppna.

image41

Sovdags?

Hej bloggen=)

Känner mig rätt trött nu och jag ligger redo i sängen för att sova. Ska sticka härifrån kl:07.40 för att åka till Denmark. Det kommer bli rätt nice tror jag.Var och tränade Aerobic idag och jag vet inte vad jag tyckte om det. Instruktören var så famsigoch skulle leka rolig och jag bara kände hur mycket jag var där för att trna och inte flamsa. Hon glömde hela tiden bort vad vi skulle göra och ja, det var irriterande. Hon skulle försöka leka rolig också och det gjorde mig ännu mer irriterad. Tror inte att hennes pass var så himla poppis för det var typ bara 8 pers där. Me det var skönt för oss som var där och jag kände ändå att träningen gick bra, trots vissa irritationsmoment.
Ska i alla fall sova snart och jag vet inte om jag ska skriva mer idag. Har  varit dålig på det idag men det har ju å andra sidan inte hänt så mycket.

Pussen

image40

Hej hej

Hej hej=).

Jätteglad idag. Satt och spelade guitarhero och vann överlägset mot min motståndare varje gång(Jihoow)
Det blir i alla fall träning kl 17.45 och sen tänkte jag se om min lilla vän vill bada med mig.
ingde till vårdcentralen idag och frågade om jag kunde komma ner och ta min andra spruta mot livmoderhalscancer, Gardasil Men man var visst tvungen att boka så jag bokade in 09.15 imon. Sedan skulle jag bara berätta att jag skulle ta den men hon sa snabbt nej och förklarade att vi skulle till Köpenhamn klockan 08.00 för shopping!=)Kulkul.
Ska köpa väskor i alla fall. Lär ju bli en Longchamp i alla fall som jag ska ha när jag reser. Sen ska jag nog ha min andra longchamp som sminkväska. Måste bära runt på en massa grejjer hela tiden eftersom att jag inte alltid sover hemma. Men som sagt. Fick ju ringa till vårdcentralen och boka om. 5 maj klockan 9.00 blev det.
Förresten!!! du som ska ta sprutorna, var noga med att du ska ta spruta ett månad 0 och spruta två månad 2 och spruta tre 6 månader efter spruta två. Jag har gjort fel nämligen och ska ta min andra spruta månad 3.=S

Läggdags

Har inte hunnit skriva så mycket idag. Städade ju lite och sen vart det vårshow. Underbart bra!
Skriver mer imon!

Puss

Gårdagens outfit

hmmm. Jag bytte ju kläder lite fort igår så det blev faktiskt bara fodralet som jag hade på bilden från igår men jag skippade självklart byxorna. Hade fodral och ett par svarta pumps från H&M. Jag hann inte ta ett kort igår så jag får förklara istället=)

Städa

Håller på att städa nu. Har du en bra städlåt med lite ös i så tipsa=) blir så tråkigt annars och jag har ingen fantasi på bra låt idag...

Godmorgon

Hej hej!! Idag var det inte så fint väder ska jag bara börja med att säga. Var ju ute igår och det var ganska tråkigt fakiskt, eller det var superroliga människor som förfestade lite men det är inte kul när det står 500 pers i kö som vill in samtidigt. Vi gav upp ett tag där och stack någon annanstans men sen försökte vi hos vakten och lyckades komma in. Tack för det snälla vakt=)
Idag ska jag gå på Vårshowen igen. De har sista föreställningen idag och då blir det förhoppningsvis en massa spex. Det var förresten hur bra som helst och jag förstår inte varför folk inte är mer kulturella av sig...
Men i alla fall. Det är bara det som står på schemat inte än så länge så jag lär återkomma snart=)
JO, behöver städa mitt rum.....................

Nej...Måste byta kläder!!

Vill inte gå sådär kom jag på!!! Bråttom. bråttom

Vårshow

Snaaaart ska jag iväg och kolla på Vårshow, en typ av teater. Ska bara göra mig i ordning först:D ska möta en vän och så ska vi köpa ett flak med godis till de istället för att ge blommor till varenda en, med tanke på att jag känner alla och har själv varit med i vårshowen i tre år. Menmen...Måste fixa i alla fall=) vet inte om jag hinner skriva innan jag ska ut för vi lär förfesta direkt sen=)


Puss i alla fall

Naglarna klara

Ja, naglarna har ju då varit klara sedan iförrgår men i alla fall. Vet inte vad jag tycker ännu. Känns som att jag vill ha mina egna som de är när jag målar de själv men sen känner jag ändå att det är jobbigt när jag jobbar för då åker färgen av väldigt lätt och då är det bättre att jag har lösnaglar. Men att köpa naglar i affären och göra själv kanske inte är det allra vackraste. Kan bli rätt fult faktiskt...men jag ska i alla fall se hur det blir efter ett tag...

Såhär blev i alla fall resultatet av de naglarna, ursäkta mina tjocka fingrar men jag är redan medveten om det=)


                                                          image35
                                                     Oj, bilden blev rätt ljus ser jag nu. menmen

Kvällens outfit

Gårkvällens outfit på en sjukt rolig fest. Det var sååå trevligt!!!


image34

Tröja: Tiger of sweden

Jeans: Filippa K
Jacka: Second hand, Men tror den är från H&M ursprungligen faktiskt

god middag gott folk

Det var en härlig kväll igår. Hur många som helst med liveband o grejs.Vi skulle egentligen gå ut men jag var rätt trött så jag åkte hem vid 1 eller något. Dessutom vr det ytterst få som gick ut. Det var så kul att träfa en massa människor som man inte har sett på ett år. Helt plötsligt var alla samlade igen. En del hade förändrats en hel del medan andra var sig lika. Det var ju perfekt väder igår med så typ alla satt ute och det kändes som en riktig sommarfest.

Ikväll vet jag inte om det blir party faktiskt. Ska på en show idag vid 19.00 och sen lovade jag väl igår att jag skulle stå för förfest med bad och så men jag vet inte. Tror inte jag känner för det faktiskt. Men ska i alla fall ringa min vän som hade partyt igår och så ska vi bestämma. Man kanske blir supersugen fram mot kvällen.
Men nu ska jag i alla fall lyssna klart på alicia keys som spelar på mtv och sen ska jag ut!

Hörs senare=)

Partytime

Dags att sticka iväg nu. Tar bild på hur jag ser ut så får ni se både naglar och och outfit....


Ha en trevlig kväll, det ska jag ha i alla fall:)

superblogg!!!

kolla in bloggen=) håller på o fixar till mig inför kvällen nu.vet fortfarande inte vadd jag ska ha på mig

Senaste modet???

Hmmm, jag kan då inte se vad som är så fint i de här byxorna. Något konstigt påhitt är vad det är. Vad är det för fel på byxor och trosor? Eller måste sakerna sitta ihop med varandra? Det ser bara lustigt ut det dära



4

Dagens shopping

Lyckades ju ta mig ner på stan men problemet var att jag faktiskt inte hittade något. Var nog inte på shoppinghumör utan det enda jag begärde var väl att vara i solen. I guess. Dagens uppdrag var i alla fall att hitta lite nödvändiga saker som man alltid behöver + något tills ikväll. Hittade en tröja från tiger men jag vettifasen om jag vill ha den ikväll. Var ju sugen på klänning kom jag på nu. Aja får se. Ska pussla lite och se vad jag kan göra åt det. De andra grejjerna kanske inte är sådär superduperviktiga att visa men nu orkar jag inte ta bort bilden:D. En sak som jag blev nöjd med var i alla fall lösnagelborttagningsmedlet. En nagel ser hemsk ut, eller den ser för kort ut själva det rosa på nageln så den ska göras om. Nu ska jag i alla fall duscha och göra mig i ordning och sen vid sju blir det byebye från mig men jag lär skriva innan.

2



Tröja: tiger of sweden



Ännu en dag...

Idag blir det visst ytterligare en solig dag. Ska ner på stan och hitta något ska bara äta frukost först och fixa till mig. När jag kommer hem ska jag försöka få av mig några av naglarna som blev konstiga men jag känner på mig att det kommer göra rätt ont=S. Ska som sagt hitta något att ha på mig kväll när det blir fest. Tror dock att det blir rätt lugnt för mig eftersom att jag fortfarande är sjuk.

Haaaj


                           image30

läggdags

Nu är det läggdags och jag har hållt på med mina naglar hela kvällen. Det blev lite skumt men i alla fall.resultat kommer imon puss

dagens Shopping

Detta är väl dagens shopping...
Jag hade inte riktigt tid idag att gå och leta kläder men imon ska jag hitta något att ha på mig till kvällens bravader=)Kassörskan packade på mig en massa lumeneprodukter och visade artiklar om att de var bäst i test så det var väl lika bra att testa. Vanligtvis så tycker jag mycket mer om äkta naglar än vad jag tycker om fake och har målat de med fransk manikyr sedan jag börjat 7an eller något men nu är det en nagel som har gått av och några som har sprickor så jag tänkte testa och se om det fungerar med de. Om du npgon har något tips på trasiga naglar + bra nagelgel så säg till.

528299-29



Dagens shopping blev:

Lumene Blueberry mascara: 99:- kampanjpris
Lumene Make-up remover: 75:-
Lumene Arctic aqua moist: 110:-
Depend gele kit: 150:-
Depend lagningskit: 140:-

Bild

Detta är väl jag då. Fast inte idag utan för ett tag sen i alla fall.


528299-28


Down town

Hade tänkt åka till stan för längesen men mamma ville att jag skulle hjälpa henne med lite grejjer så jag var tvungen att göra det innan. Men nu i alla fall ska jag ner på riktigt. Måste köpa en creme i alla fall och sen får vi väl se.

Ledig

Det blev inget jobb för mig idag och det känns ju rätt bra. Tänkte gå ner på stan och spendera lite. Snart kommer ju fakiskt lönen med så det blir ju intressant. Solen skiner ju också så det blir ytterligare en härlig dag=)

Night!

Nu ska jag sova och ta nädroppar. Jag hoppas att jag ska vakna imon och vara frisk. Dock så ska det inte vara så fint väder imon så jag vet inte...Ska nog inte jobba hellerså det  var ju skönt. Men hörs imon. puss

Klarade det!!!

En hel dag har gått och jag trodde att jag skulle överleva max 3 timmar på jobbet och sen gå hem. MEN jag klarade ända från 11 till 19.15. Förkylningen kommer i vågor och ha gjort det hela dagen men nu är jag rätt trött i alla fall och ska bara äta. Imon blir det stan i alla fall. Ska köpa något.=) ska ringa till vårdcentralen och antagligen ta min andra spruta för gardasil. ELLER så kommer jag att få rycka in för en kollega som har en mor som snart kommer lämna jordelivet. I så fall ska jag jobba 11-19.15 igen och då kan jag ju glömma stan.Men vad gör man inte... .image27

Vill inte...

Då har man vaknat sådär lagom rosslig i halsen. Jag behöver ju gå till jobbet oc vanligtvis känns det rätt roligt men ida känns det som att jag inte har lust. Jobbar till sju och det är det som r det jobbiga. Min näsa rinner och öronen har lock och ja, allt sånt där har jag drabbats av. Men nu får jag väl duscha och sminka mig och sen går jag ner till jobbet. Jag lär ju få gå hem innan eftersom att jag står och möter kunder hela tiden... HEJS

Sol och sjuk

Bara för att jag satt ute för två dagar sedan i solen så har jag blivit sjuk. Nu har jag tappat rösten också. Vet inte vart detta ska sluta. Jag som har så mycket att göra också=(. Stackars mig. Men jag ska i alla fall bara slappa idag då.

Kläder för honom...


För honom...




image21
Jeans: Tobi





image24
Cardigan: Fred Perry


Snygg Cardigan. Ser inte för mycket ut. Gillar dessutom V-ringar på killar.



image23
Jacka: Finns på Shoptometrist.com

Skitsnygg rent ut sagt.



image25
Skjorta: J. Lindeberg

Likey likey. Supersnygg. Snygga armar.

Snygga kläder för henne

         Här är lite grejjer för henne som hon kan ta på sig när hon har lust. Tyckte bara att det var lite söta saker. Men tänk på att inte ha på alla dessa plaggen samtidigt. Det kommer att se förfärligt ut







                                                            image17    Klänning: Free People

Supersöt klänning från Free People. Skulle passa på en solbränd kropp på sommaren. Gillade ryggen på den.


                                              image18 Jacka: Soïa & Kyo

                          Kanoncool jacka . Finns i grått, svart och vitt också.

                                                    image19Skor: Browns Fashion

                      Tokigt snygga skor från Browns fashion. Hade kunnat betala mycket för att få de.                                                                        

                                                          image20Ring: Carrie Weston 

Ring från Carrie Weston.Söt men jag kan förmodligen inte ha den eftersom att jag har fetingfingrar.=)

Nu är jag sjuk på riktigt...

Nu har det smällt till ordentligt i min hals och i mina öron. Jag hör dåligt och min näsa rinner. Lär vara uppe en del i natt eftersom att jag är ganska säker på att öroninflammationen är nära. Och det betyder: inte jobba på onsdag och det betyder inget party på fredag och inget på lördag heller. Det betyder alltså att hela min veckas planering kommer att gå åt pipan. Förhoppningsvis så kommer jag klara mig undan en öroningflammation. hoppashoppas.

Godnatt i alla fall!


REA

Förresten! Såg en söt kristallampa. Har inte hunnit kolla på allt ännu men det finns en del rätt söta grejer på rea i alla fall. Nåväl jag hinner inte titta mer på det nu. mitt te kallnar.


                                                         image16
Lampa: Laura Ashley


Sjuk??

Nu har jag städat lite på ovanvåningen men jag är inte speciellt effektiv. Tvn är på och nu tröttnade jag lite så jag gick ner och kokade te. Känns som att jag behöver det. Får inte vara sjuk på onsdag, den enda dagen jag jobbar denna veckan och det hade varit surt sen när lönen kom och det saknas 9 timmar. Jobbar ju inte så mycket heller så jag behöver pengarna. På fredag får jag inte heller vara sjuk när bästa kompisen har megakalas. 20 år=). Och på lördag får jag ju inte heller vara sjuk. Premiär av the one and only sommarställe!!! I can´t miss it. Sorry.
Men i alla fall. Nu ska jag Äta en bit mörk choklad och dricka te. Hoppas att trycket i mina öron försvinner.


                                                       image15

Solning igen

Sitter ute igen även om jag löper stor risk att bli ganska sjuk. Men det går ju inte att motstå när det lyser så fint. Jag tror jag skier i att åka ner på stan. Tror det är bäst att jag städar sen så att mamma blir glad. Känns som att det är dags för mig att börja hjälpa till hemma. Jag gör inte många knop som mamma säger men nu ska jag i alla fall sola en liten stund till.

God morgon

Godmorgon alla. Solbrännan har lagt sig lite och jag är ledig ytterligare en dag. Ska laga mat med en vän idag och sen blir det väl till att åka ner på stan en sväng och se om jag hittar något. Jag är ganska sugen på ett bord men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men men jag får se. Det verkar ju i alla fall bli en lika fin dag som det var idag  dock ska jag nog inte sitta i solen lika länge:D  puss på er så länge

                                                                                                                                                                                                                                                    image14

Dags att sova

Efter en hel dag i solen så är jag ganska röd just för tillfället. Jobbigt men det känns ändå skönt. Att bli bränd....känns som att man har kommit till himlen eller något. Badade gjorde jag också i typ en timme men nu känner jag ont i halsen. Får se hur det blir imon.Sov gott i alla fall.. Det ska jag göra om jag inte får mer ont i halsen då alltså...pussen

Nu bränner det

Här kommer ännu ett inlägg om min dag som jag bara ägnar åt mig själv=) Sola sola sola. P har kommit för en stund sen och vi ska bada sen. Jag hoppas för allas bäesta att det blir en riktig kanonsommar. Känns som att den kommer bli rätt bra. Jobbigt bara att jag ska jobba hela tiden bara.MENMEN. Åter tillbaka till solandet. Det har börjat brännas lite på mig men just nu känns det bara skönt.puss                                                                                                                  image13

Fler läsare

Sitter och funderar lite över bloggen. Hur gör man egentligen för att få läsare till sin blogg. Om man vill att folk ska läsa får man ju sitta och skriva inlägg hela tiden:D och vem har tid med det??Jo, jag har det idag bara för att jag gör andra saker samtidigt plus att jag är ledig idag så då går det.

puss

Sitter fortfarande ute...

Nu är jag sådär velig. Vill jag bada eller vill jag inte??Eller vill vill jag ju men orkar jag fixa med bikini och allt.
Tror jag gör det senare ikväll kanske. Ännu så vet jag inte vart denna dagen slutar men jag har en känsla av att jag inte kommer att röra på mig speciellt mycket. Lär sitta i min stol hela dagen och bara njuta. Jag behöver verkligen detta och den senaste tiden i mitt liv har varit väldigt upptagen för sol. Vilket är konstigt. Men det blir väl v lätt så. Ska nog gå in och göra mig en fruktdrink sen. Det känns skönt att vara såhär nyttig.
                                                                                                                                                                                                                                                      
                                               image12

Solsäng:Vitaknutar


En sånhär vill jag ha:D Det ser ut som en hundsäng eller något men det är det inte.bara så att du vet


Finaste dagen på länge

sitter ute och njuter av solen. Det är ju lite kallt men vafasen man måste ju försöka ta så mycket av solens strålar som det bara går. Inte för att jag inte längtar till sol och beach varje dag men idag tror jag att jag har insett att jag verkligen behöver sol för att må bra. Skippade till och med träningen i morse. Det kändes rätt skönt efter att ha fått en sms-attack mitt i natten. Märkligt att alla skickar sms samtidigt tycker jag. Men iaf ska kolla runt lite på daton sen blir det väl en promenad i solen. puss   längtar extremt mycket.




                                        image11

BADA

Skitcoolt SOIKKO-badkar! Ser lite stelt ut men har man ett modernt badrum passar det med ett modernt
badkar.




                                  image10

Filippa K

Finns världens sötaste små espressomuggar av Filippa K nu! Tror det är dags att köpa de. Jag har alla de övriga så det är väl lika bra att ha hela sortimentet. image9

Sol

Var ute och gick nyss och mina fötter ledde mig till ett område som är helt nytt. Jag visste inte att det fanns!! För två år sedan var det bara skog. Nu har de byggt sjukt mycket hus där. Konstigt var det. Men nu är jag hemma igen och det är ett avsnitt av Sex and the City som gäller.


                           image8


Pussel

Jag gillar att pyssla och pilla med saker och nu har jag faktiskt precis limmat ihop ett pussel med Marilyn Monroe. Det har legat färdigpusslat länge på bordet och bara väntat på att bli ihoplimmat och nu äntligen hade jag tid att göra det. ska fota och visa sen hur det blev. Ska ut och gå en runda nu.

                                                       image3

God middag

Idag har det varit en lugn dag. jag är ledig idag och ganska lång tid framöver så egentligen hade jag behövt ta mig ner på stan men det har inte ritktigt blivit så ännu. Solen lyser ju med så jag kan inte sitta inne så länge till. Sökningen för universitet och högskolor ska ju vara postad idag men det har jag fixat sedan innan. Det enda som jag har hunnit med idag är faktiskt äta frukost, duscha och äta middag. Men snart ska jag pyssla lite med scraapingen som ligger och väntar på mig. Just det, ska ju träna sen, om jag hittar mitt kort dvs. Det har råkat försvinna av någon konstig anledning. Jag brukar ha rätt bra koll på det annars.
                                                  image2

bloggare

Det här med bloggning ser jag som en  konst.
Hur är det möjligt att flera tusen människor orkar och vill intressera sig om vad en enda människa gör under dagarna.
Jaja, kul för de i alla fall=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0