Bitterljuv stämning vid första advent.

Goder afton allihopa!
Min tjugonde första advent är väl ungefär precis så som de andra 19 har varit.
På något sätt är det bitterljuvt när det är första advent. Det blir så mysigt med alla adventsstakar och ljus i alla hus. Självklart är det ju mysigt att längta till D-day: Julafton!
Å andra sidan så är det här årets värsta stress börjar.
Julklappar, julstök och för oss alla som går i skolan så vet vi att det kommer Tentor och prov nu i slutet som skapar lite smått panik.
I alla fall så är det så att jag hittade ett par söta torgvantar av Limi Feu. 













Idoltjejen som spårade ut...

Ja, då har jag tränat klart.
Core i 55 minuter och det var inte så superjobbigt idag men det var bara skönt.
Det var ett tag sedan jag körde core så lite slowstart var vad jag behövde.
Som vanligt så borde jag plugga men kollar  på reprisen av idol och nu är de duktiga. Tur att Palmen åkte ut i alla fall. Han må vara charmig men han var sämt på att sjunga i alla fall.
Jag tycker GRYMT synd om tjejen som verkade få något konstigt anfall bara av att Johan tittade på henne. För mig var det patetiskt men uppenbarligen så kunde hon inte hjälpa det så det är väl synd om henne i guess...


De jag älskar juryn i alla fall. De är så SJUKT roliga! Älskar Anders Bagge!
Jag ska nog fixa en biljett till finalen där jag ska förfölja honom och se till att träffa honom och därefter få ett anfall. =)



Sjukt trött

Godmorgon!

Jag har verkligen fått släpa mig upp idag. Tanken är att jag ska träna klockan tio. Det kommer bli jobbigt med tanke på att jag är så sjukt trött men det får jag ta. Jag kommer vara piggare efteråt i alla fall. Sen är det plugga om gäller, wihooow


Hörs senare=)

Härliga lördag...

Såhär rolig ser min lördag ut just för tillfället. Det kanske ser ut som att jag pluggar men det går faktiskt inte så bra=S
Pontus kommer om några sekunder och då ska vi bubbla. Ska ta bilder på poolen sen tänkte jag.

Jag önskar er i alla fall en trevlig lördag!


Fjantig jul

Jag har funderat lite över julafton. Jag har inte en sådär suuupersumma att inhandla julklappar för i år eftersom att studentlivet inte innehåller så värst mycket pengar. Antingen får jag ta av mina undanlagda pengar(vilket jag nog gör) eller så ska jag köpa sånna där "onödiga" saker till folk. Sånt där som man vill ha men egentligen inte behöver...Förstår du?
Typ sånna här fjantiga saker:


Apnagelblåsare(Blåser naglarna torra)
Kapsylöppnare

world of its own

Bra pluggmusik=)

Det är nämligen vad jag behöver just nu. Borde ha pluggat i flera dagar men DET GÅR INTE!!

World of its own

Hej och tack för kaffet!

Lyssna och njut

Hej och tack för kaffet



Egg Confetti

Just det!! På tal om spa i det förra inlägget så såg jag söta små ägg som man knäcker ner i vattnet så är det badsalt i. Sött va?=)


SPA-time ikväll!!!

SPA-time ikväll!!!

Uterummet är äntligen klart och det är bara klinkers som ska läggas men eftersom att hela processen har blivit rejält försenat så kommer vi inte kunna lägga det nu i vinter i alla fall. Vi fyllde vatten i igår så det ska gå att bada i den idag=)
Wihoo, det var verkligen ett halvår sedan jag badade i den senast men nu ska jag ligga där och bara njuta. Det är man faktiskt värd på en fredag.
 
http://photos3.meetupstatic.com/photos/event/6/3/3/highres_3841587.jpeg


http://www.melbourne.grand.hyatt.com/hyatt/images/hotels/melbo/spa_features_masthead.jpghttp://istanbul.regency.hyatt.com/hyatt/images/hotels/istan/spa_features_masthead.jpg




Style Berry



916 svenska kronor och jag tycker att de är skitsnygga!

Åh...vill ha nu=(



Very comfortable real leather ankle boots. Good to go with skirts and skinny jeans!

by: Style Berry

Fina skor!!


Skor från
Christian Louboutin
och jag tycker att de är jättefina.

Christian Louboutin Satin platform sandals

Christian Louboutin Satin platform sandals

Hejhej

Godermorgon!

Jag har ju en massa plugg att göra som vanligt. Tenta om en vecka och jag ska kunna ALLT om nervsystem och allt såntdär...

Jag har känt mig lite konstig i några dagar nu. Har väl haft ont i huvudet i några dagar och trött som fasen är jag också.

Plugget håller dessutom på att döda mig och det var kanske inte någon nyhet men jag tycker inte det är kul. Fattar inte varför jag fortsätter men just nu så har jag ändå inget bättre för mig.

Något som jag kan längta är advent och sen är det julafton. Det kommer att bli skönt att få lite ledig tid...

Klädde på mig, åt frukost, gick och la mig.


Jag vaknade klockan 06.55 och satte igång datorn.
Pontus lägenhet är lite konstig för det känns som att värmen från elementen läcker ut ur fönstrena.
Med andra ord var det jättekallt när jag gick upp och jag ville bara hoppa ner i sängen igen.
I alla fall så satt jag och tvekade på om jag verkligen var tungen att gå på den onödiga föreläsningen som vi hade.
När det var en halvtimme kvar tills jag började hade jag ätit frukost och klätt på mig, men jag bestämde mig ändå för att på mig nattlinnet igen och lägga mig i sängen. Det var UNDERBART! Dock så kunde jag inte somna om men jag låg fär och vilade lite.

Ett sms kom från en i klassen:
Hoppas att du sover för föreläsningen är inställd.
Du behöver alltså inte komma hit, alla andra
är dock här trötta och bittra:)

YES! Tänkte jag. För en gångs skull så hade jag lite flyt med mig vad gäller skolan!

Efter 20 minuter kom ett nytt sms där det stod att föreläsaren hade kommit men det sket jag blankt i. Jag låg ju faktiskt i min säng och det är bättre än att sitta på föreläsning.

Pontus gick upp efter ett tag och värmde en värmekudde åt mig och ända tills nu så har jag legat i sängen med den och värmt mig.

Nu blir det plugg så mycket det går i resten av dagen. Vore trevligt om jag kunde lära mig något inför tentan om två veckor.


Ursäkta om det är en massa stavfel överallt men jag orkar inte trycka ordentligt på tangenterna=)

Ha en MYCKET bra dag

Städa på en lördagskväll

Jag vaknade upp och kollade på ett program som handlade om hur en del i Rosengård har det. Det var verkligen äckligt!!
Det var en familj med 7 barn som bodde på ca 80 m2 och det klättrade kackerlackor överallt och de var i barnens sängar. Det var mögel i hela badrummet och kaklet trillade ner hela tiden. När de duschade rann vattnet ner till grannen och gjorde vattenskador där.
En sak som jag inte fattar är att fastighetsägarna tillåter detta. Ett helt höghus kan ju rasa om de inte gör något åt det.

Till den familjen med alla kackerlackor hade anticimex kommit 20 gånger på 17 år och utrotat alla krypen men de kom tillbaka och levde under tapeten och gömde sig bakom tavlorna på väggarna under dagen. På kvällen så hoppade de fram och tänk dig när det är 7 barn som sover på golvet och de vaknar av att kackerlackorna kryper på de. Och då är det i Sverige det handlar om!
Jag kan förstå om det var typ Australien eller något varmt ställe där de inte isolerar husen som man gör i Sverige. Krypen har ju inte samma möjlighet att krypa in i ett hus som det är på andra ställen.

I alla fall så vart jag upprörd över att se programmet och tänkte: nejfyfan!!

Sen tittar jag på tv lite senare och tror du inte att det är "Rent Hus" som är på tv:n. Det fastnar jag framför och även om jag hade sett avsnittet som var för länge sedan så blev jag äcklad!!
Äcklad över hur folk faktiskt lever!
Det var silverfiskar och pälsänglar lite här och var. Hunden hade matskålen inne i familjens badrum och den mat som trillade ut ur skålen rullade in under badkaret som i sin tur fick vatten på sig och det blev en enda gul/brunaktig massa som såg ut som bajs.
De hade ingenstans att sitta och äta för det var ett berg med grejer på bordet.
Mamman i lägenheten tyckte att det var en del av personligheten att det såg ut så och att hon faktiskt plockade upp ibland men att det ändå bara blev stökigt så småningom.
De fixade i alla fall till lägenheten och den blev ren. När man fick se förändringen från före och efter så kunde man liksom känna vilken lättnad det var för familjen med ett rent hem OCH GISSA VEM SOM BLEV INSPIRERAD!!!
Jo, Mikaela!
Så efter att ha varit på kalas och lite överallt så har jag varit hemma ikväll och städat.
Det ska inte vara några kryp som får bo i min skit! Det var verkligen länge sedan jag städade och bara när golvet blev rent från saker så kändes det mycket bättre och skönare att vara här inne. Nu är det bara resten kvar och det går egentligen rätt så snabbt att plocka iordning allt men det är så jobbigt att ta tag i när man aldrig är hemma. Det får liksom bara va som det är och sen så lastas det på ännu mera i den där charmiga högen av kläder som av någon konstig anledning hamnar på golvet och så småningom utgör den någon slags heltäckningsmatta.


Jag glömde att ta en bild på innan jag började städa men det är kanske skönt att jag missade så att man slipper visa vilket äckel man faktiskt är....



men här syns ju i alla fall golvet och det gick absolut inte innan...



Här är det ändå städat men det är ju en hel del kvar att göra. Hur får alla sakerna plats på en så liten yta?!

Godermorgon


Godermorgon!

Jag sitter och tittar på efter tio med Malou. Egentligen så orkar jag inte titta på tv men nu man kanske kan lära sig något. Jag MÅSTE plugga idag! Måste plugga mycket. tentan är om några veckor och jag måstemåstemåste plugga. Det ska i alla fall det mesta av dagen gå åt.
Sen ska jag träna också. Core blir det idag.

Ja det var väl det=)

Vi hörs
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00534/tranahemma440_534800w.jpg

Laptopväska

Vilken tycker du är snyggast?





Bra Mikaela, bra.

Jag har suttit på föreläsning HEEELA dagen som handlade om hjärtat tror jag. Den större av föreläsningen handlade om det i alla fall och sen tappade jag koncentrationen efter ett tag.
Upptäckte att det är två veckor kvar till tentan och jag har pluggat lika lite som vanligt...Bra Mikaela, bra.
I morgon funderar jag på att sätta mig i biblioteket bara för att enbart fokusera på tentaplugget men jag vet inte om jag orkar. Det känns bara jobbigt att sitta där och släpa med sig datorn och alla böcker som väger 15 kilo. När de har haft föreläsningar om ergonomi och därefter låter oss bära på allt till alla föreläsningar känns det lite skumt faktiskt. För övrigt så är allt lugnt.
Nu ska jag åka till Pontus i alla fall och sen så ska det bara mysas.

You Must Create

Världens snyggaste kofta från YMC(You Must Create) och världens snyggast skor.

Red Button Cardigan

Red Button Cardigan

Red Button Cardigan


Wrestling Boot Bone



PinkWolf

En väska som man kanske inte ska ha med sig på flyget. De ser ju roliga ut men det kanske inte security tycker på flygplatsen:D
De här väskorna är från PinkWolf

valise2.jpg

Lover

Två olika från Lovers.
De ser supermysiga ut och jag vill ha!


Temple Coat
Temple Coat



Temple Fleecy Hoodie
Temple Fleecy Hoodie

Lacoste

Snygga Lacosteskor!

Lacoste Niseko
Lacoste Niseko
Lacoste Niseko
Lacoste Niseko
Lacoste Niseko

Lacoste Niseko

Longchampväska önskas

Blev sugen på att köpa en travelväska. Eftersom att jag inte bor hemma så mycket så blir det att jag drar med allt till Pontus.Därför önskar jag mig en stor väska i julklapp!!






Lite höstinspiration

Kain - Women's Pocket Tank (Grey) Kain - Women's Long Sleeve Pocket Tee (Black) Obey - Women's Gidget Dress (Graphite) Obey - Women's FLOSSIN (HEATHER GREY) Obey - Women's NIGHT VISIONS (LIGHT GREY) Alternative Apparel - Women's Long Sleeve Wrap (Vintage Black) Triple Five Soul - Women's IQ Trench Coat (Grey) Goorin Bros. - Major Burns Fingerless Knit Gloves (Olive) torn - Women's Suvi Lace Zebra Tank (White) torn - Women's Ronny Gold Chains Tank (Black) Obey - BURN OUT SCARF (BROWN/TAN) Obey - Women's BAUHAUS FLEECE (GRAPHITE) Obey - Women's HAIL MARY Knit (NATURAL) Obey - Women's REBEL YELL FLEECE (BROWN) Obey - Women's THIS IS A TEST Thrift tee (LIGHT GREY) Purple Label - Women's Cut Up Jamiere Socks (Grey)

Snygga väskor

Snygga väskor från American Apparel och Boyy


fw08womensbags_totes2.jpg

Mysigaste tröjan

Fleecetröja med knappar.

Ser den inte mysig ut eller?

B.Son Fleece Button Hoody Heather

Jeremy Scott 4 guys




LOVA 4 guys

Tröjorna oc byxorna längst ner är sjukt snygga!













Rag & Bone 4 guys

Jag har även lagt upp kläder från Rag & Bone för tjejer. Klicka in på kategori: Kollektioner så hittar du den där.












Superfine 4 guys

Herrkläder från Superfine








Vägg eller bar?!

Det lite mer ifyllda sträcket symboliserar Väggen eller baren som ska byggas. Har ju inte riktigt bestämt mig så kika in på förra inlägget och säg var du tycker ser finast ut!!

                                                      I  I
                                                      I  I
                                                       V

Vägg eller bar? Vägg eller bar?

Nu har Mikaela hamnat i ett litet dilemma här! Hela tiden så har jag varit inne på att låta bygga en bar(som på nedre bilden) i lägenheten för att avskärma lite, men samtidigt ska man kunna sitta där och äta och liksom använda även det utrymmet med tanke på att lägenheten är så liten som den är.

Ett annat alternativ är att göra en vägg som på bilden under här och sedan ha en skiva bakom den där man kan sitta och äta. Då får man mer utrymme eftersom att man kan dra soffan hela vägen bort till väggen.
Har man en bar som vägg istället så kommer det ju vara stolar där istället.

Då är frågan! Vad tycker du är snyggast?! Vägg eller bar?


(jag tror att jag har gjort en liten ful ritning över hur det ska se ut i ett tidigare inlägg. gå in på kategori: Projekt: Lägenhet.

http://www.uddman.nu/blog/niclas/uploaded_images/hollywood_xl_14656_b-748436.jpg

http://www.styleroom.se/albums/view_max_image/10013

Nu är soffan hittad

Jag har ju hållt på att leta soffa till lägenheten och det har varit många fina soffor som jag har sett. Hittade soffan som jag ville ha i en affär men nästa gång jag kom dit så hade affären gått i konkurs! Jävligt taskigt tycker jag personligen!=P
I alla fall så vill jag ha en soffa med brett sittdjup eller vad man ska säga, så att man slipper sitta som en soldat i den. Helst av allt ska det vara en massa kuddar och grejjer.

Jag tänkte att jag absolut inte ville ha en soffa från IKEA eftersom att alla har en och alla vet om den kommer därifrån. Därför åkte jag till alla andra ställen i stan och har kollat på internet men jag har faktiskt inte hittat någon bra. Dessutom så har jag hela tiden varit ute efter en soffa med divan, men har i efterhand kommit på att det är kanske dumt eftersom att det inte kommer gå att möblera om med en sån.
Så nu sitter jag ju självklart på IKEAs hemsida och har hittat soffan jag vill ha. En Kramfors blir det. Den är billig och stilren och dessutom så finns det nya överdrag till den om man vill ha det och det är ju supersmidigt. När soffan blir smutsig så är det bara till att köpa ett ytt överdrag istället för att störa sig på en massa fläckar överallt.

KRAMFORS 3-sits soffa

Kramfors. 3-sits
Pris: 6 295:-

Kuvert från Bodhi

Smart litet kuvert från Bodhi! Sätta fast den i kläderna när man är ute i svängen så vet man vart man har den!



Lookbook


Lite inspiration ifrån Lookbook

wren_harleyvieranewton2.jpgwren_harleyvieranewton1.jpg

Cool bild

Jag vet inte varför, men denna bilden är skitsnygg!
Snygg kille, snygga kläder.


Armband från Prada



Diamonds are a girls best friend


Detta är en diamantring i lite modernare tappning än den klassiska. Jag hade gärna velat ha en sån här på mig!!



Jeremy Scott






Rag & Bone








Superfine

Lite kläder från Superfine







armband med lite drag!!

Coola armband!





I en regnig stad...


I en stad som Växjö, där det regnar minst tre gånger per dag vore det skönt att införskaffa ett riktigt fint paraply. Hur dyrt det än är så lär det användas varenda dag och det är snarare en investering än ett vanligt köp.
Spanade lite på paraplyn och hittade några söta faktiskt

funky flower power

polka dots & posies
bordering on bold

Alluring Art Deco
stripes and solids
simply stunning
dotted delight





Wanna have big lips?

Idag är det bara plugg på nervsystemet som gäller!

Hittade lite coola grejer
Det finns nu ytterligare fler sätt att få större läppar på. Köp en kluppa,sätt på pussmunsdelen och problemet är löst.
I alla fall för en stund=)

En lollipop

http://www.lucyrowlands.co.uk/images/gallery/oldpics/10.jpg


http://www.lucyrowlands.co.uk/images/gallery/oldpics/9.jpg

Inspiration

Det är väl i stort sett denna bilden som jag utgår ifrån när jag tänker på lägenheten. Eftersom att det verkligen kommer att bli compact living så tänkte jag fixa en bardisk som ska fungera som en avskärmare från kök och resten av rummet. Istället för att ha en vägg ända upp till taket. Det vore iofs rätt bra att ha en vägg att hänga tv'n på med tanke på att det är bäst att ha soffan så att man ser ingången i lägenheten. Det brukar bli bäst om man har det så. Men då är problemet att man måste ha ett köksbord och då tar det en massa plats. Därför har jag bestämt, eller jag och Pontus(Pojkvän) har bestämt att vi ska ha en bar som man kan använda som matplats och som typ vägg.

http://www.styleroom.se/albums/view_max_image/10013

Fina stad


Jag har blivit så gammal att jag faktiskt börjar uppskatta det som man har runt omkring sig på riktigt. Hela detta året har jag ägnat mycket tid åt att se hur vackert allt är här i Växjö.
Hösten, som inte direkt brukar vara min bästa vän har jag till och med sett fram emot. Jag hittade lite bilder som är tagna här(har dock inte tagit de själv)




















Projekt: Lägenhet

JA!! Jag håller på ju och planerar att flytta förresten! Det är en liiitenliten lägenhet på 40 kvadrat som ska byggas om helt från grunden. Väggar ska bort, golvet ska sänkas rum ska byggas. Jag tror att jag har en ganska smart lösning. Detta är väl ett av projekten som ni kommer att få följa här. Jag vet inte vart jag har bilder på lägenheten men det kommer upp så småningom.





Här är en liten slarvig ritning på hur det kommer se ut i alla fall. :P.
Det tomma rummet är badrum.

Häftiga halsband

Häftiga halsband!! Vill man att folk ska glo lite extra mycket i urringningen är det bara till att ta på sig ett sånt här halsband. Det får garanterat åskådaren att titta en extra gång på om de ser 3D.

Vinyl record necklace - hardcover

Vinyl record necklace - perception

Skumma bilder

Jag hittade lite skumma bilder...
Varför gömmer den ena sig bakom klockan och varför har den andra krånglat sig in under soffdynan?!
Undrar om det är modellerna som tänkte "Ja, jag försöker klämma mig in bakom klocka. Det ser nog coolt ut." och sen har fotografen tyckt att det såg häftigt ut.

safe099.jpg


safe0911.jpg

Ja, jag vet inte....

Saker som bevisar att man blivit äldre

Du vet att du har blivit vuxen...



1  När du köper kläder så behöver inte byxorna sitta som tight som korvskinn och tröjan kan gå längre ner än ovanför naveln( det är iofs en modefråga men ändå)

2  När du köper möbler så tänker du inte BARA på snyggheten utan det ska vara praktiskt. Lättdammat och lättskött.
När jag var liten hade jag en hylla av guld och med glashyllor. Jättesnygg men ganska opraktisk. När jag dammade ett hyllplan och hade dragit med trasan så såg man hur det singlade ner nytt damm och la sig på hyllan direkt efter avtorkning. värdelöst!

3  När du VILL borsta tänderna varenda morgon och kväll för att du ska slippa hål i tänderna.
 Det kostar ju pengar!!!(innan så borstade du för att du var tvungen)

4  När du Planerar i förväg ekonomin den kommade månaden. (Förr löste sig allt ändå).

5  När du börjar fundera på att pensionsspara. Tiden dit går fortare än vad man tror har jag hört.

6  När du börjar dricka kaffe(jag är inte vuxen i så fall)

7  När du börjar kolla på antirynkcremer


Ett tips på större läppar!!

Idag är det bara plugg på nervsystemet som gäller!

Hittade lite coola grejer
Det finns nu ytterligare fler sätt att få större läppar på. Köp en kluppa,sätt på pussmunsdelen och problemet är löst.
I alla fall för en stund=)

En lollipop

http://www.lucyrowlands.co.uk/images/gallery/oldpics/10.jpg

http://www.lucyrowlands.co.uk/images/gallery/oldpics/9.jpg



RSS 2.0