SE DEN!!

Hejhej.
Idag har det varit konfirmation hela dagen med en massa god man och annat lyx som man inte får äta eller göra på en vardag. P åkte iväg i en vecka eller något så honom kommer jag inte att se röken av.=(
Jag hade som plan att titta på Sex and the City men datorn verkade inte vilja läsa skivan eller något så det blev en annan film.

Den kan jag absolut rekomendera. För dig som tycker att dagboken, eller the notebook som den heter på engelska är bra kommer gilla denna. Dagboken handlade om den eviga kärleken mellan ett par, trots att allt inte alltid är så lätt.
Den bästa av mödrar handlar om den eviga kärleken mellan ett barn och ett par. Utspelar sig under krigstiden i Finland och Sverige.
Ryssarna bombar Eeros hem och blir iväg skickad av sin mamma till Sverige där han blir placerad hos ett par vid havet. Fosterpappan och Eero fastnar tidigt för varandra men mamma, som helst av allt ville ha en flicka som fosterbarn är svår att tas med och Eeros får kämpa sig igenom både svenska språket och det svenska paret...SE DEN!!!



"Den bästa Av Mödrar"

http://web.telia.com/~u80100247/projekt/hemsebio/film_bilder/den_basta_av_modrar.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0